Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Yleiset alueet

Forbolla on täydellinen valikoima lattianpäällysteitä, jotka soveltuvat terveydenhoidon tilojen yleisille alueille kuten vastaanottoihin ja käytäviin, jotka altistuvat raskaalle jalankulkuliikenteelle, sekä kanttiineihin ja perheiden odotushuoneisiin, jotka vaativat rentouttavampaa ilmapiiriä.

general circulation
Linoleum

Marmoleum

Marmoleum, ympäristöystävällisin lattianpäällysteratkaisumme, tarjoaa runsaan värivalikoiman ja ylivoimaisen kulutus- ja naarmuuntumiskestävyyden yhdistettynä vaurioituneen pinnan korjausmahdollisuuteen.
Tutustu Marmoleum-mallistoomme

Eternal yleiskäyttöinen julkitilamuovi

Yleiskäyttöinen Eternal-julkitilamuovimallisto tarjoaa lattianpäällysteet, joissa huippumuotoilu yhdistyy lujaan, kestävään ja käyttötarkoitukseensa sopivaan mallistoon – tilasta ja ympäristöstä riippumatta.

Mallisto koostuu tasapainoisesta valikoimasta puu-, kivi- ja abstrakteja kuoseja sekä laajasta, modernista väripaletista, joka täydentää sisustustasi.
Tutustu Eternal-mallistoon

Eternal
Allura

Allura

Forbon Allura-mallisto koostuu kauniista ja elävännäköisistä kuoseista, jotka ovat suunniteltu uusimpia tuotantotekniikoita ja prosesseja hyödyntäen. Tuloksena ovat ylelliset vinyylilaatat, jotka ovat erittäin aidontuntuisia.

Allura on kestävän kehityksen mukainen tuote ja se valmistetaan ja suunnitellaan Euroopassa. Mallisto tarjoaa tyylikkäät sekä kestävät lattianpäällysteratkaisut.
Tutustu Allura-mallistoon

Step-turvalattia

Forbon Step-turvalattiaa voidaan käyttää kaikkialla, missä ihmiset työskentelevät, opiskelevat tai hoitavat päivittäisiä asioitaan koska liukastumisenesto on erittäin tärkeää turvallisen työ- ja elinympäristön luomisessa.

Forbon uudessa Step-mallistossa yhdistyvät erinomaiset liukastumisenesto-ominaisuudet ja erilaiset esteettiset vaihtoehdot. Uusien ”Step Crystal” -hiukkasten ansiosta kuoseilla on raikas ja puhdas ilme ja lisäksi ne helpottavat puhdistusta.
Tutustu Step-mallistoon

Step safety vinyl
Flotex Linear Stratus

Flotex

Flotex-lattiapäällysteessä on yli 70 miljoonaa kuitua/m². Tämän ansiosta se muodostaa liukastumista estävän pinnan sekä märissä että kuivissa olosuhteissa, samalla tavalla kuin liskojen jaloissa on tuhansia ohuita karvoja, joiden ansiosta ne voivat kiipeillä liukastumatta. Lisäksi Flotex vaimentaa ääniä, mikä tekee siitä hiljaisen lattian.

Flotexin kuidut ovat joustavia ja tuntuvat yhtä mukavalta jalkojen alla kuin sammal ja bambun tavoin ne palaavat rakenteensa ja lujuutensa ansiosta alkuperäiseen muotoonsa. Tällainen lujuus takaa kestävyyden ja antaa lattialle kovaa kulutusta kestävän pinnan, erityisesti pyöriviä tuolipyöriä vastaan.
Tutustu Flotex-mallistoon

Coral-sisäänkäyntijärjestelmä

Coral-sisäänkäyntijärjestelmä tarjoaa tehokkaan suojan likaa ja kosteutta vastaan, estäen näiden kulkeutumisen sisälle rakennukseen. Se pitää siivous- ja ylläpitokustannukset pieninä ja vähentää samalla liukastumisriskiä.
Tutustu Coral-mallistoon

Entrance, Coral Duo
Sphera Element

Sphera Nordstar homogeeninen vinyyli

Sphera Nordstar homogeeninen vinyyli valmistetaan uudessa tuotantolaitoksessa uusinta teknologiaa hyödyntäen. Mallisto koostuu kolmesta valikoimasta, Element, Energetic ja Evolution, joilla kullakin on oma selkeä designsuunta ja käyttötarkoitus. Sphera Nordstar Elementin 62 väriä tarjoavat harmonisen paletin, joka sointuu hyvin yhteen Forbon muiden lattiapäällysteiden kanssa. Energetic tarjoaa monitahoisen väripaletin ja sen läpinäkyvät rakeet luovat syvyysvaikutelman, jotka parantavat lianpiilotusominaisuuksia. Evolution -mallisto sisältää 24 väriä, joiden rakeet ja väripigmentit luovat kauniin ja eloisan kuosin, millaista ei ole ennen nähty homogeenisen vinyylin valikoimissa.

Kestävyytensä ansiosta Sphera Nordstar soveltuu erinomaisesti terveydenhuollon kohteisiin. SMART-pintakäsittelyn ainutlaatuinen koostumus varmistaa erinomaisen vastustuskyvyn kemikaaleja, naarmuuntumista ja tahroja vastaan. Sphera on myös 100% ftalaatiton ja sen erittäin alhaiset päästöt edistävät sisätilojen terveellisyyttä.

TUTUSTU Sphera Nordstar -MALLISTOON
Lue lisää Spherasta terveydenhoidon tiloissa Sphera digital Magazine