Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Alueille joissa tarvitaan erikoislattioita, kuten suojausta staattisen sähkön purkauksilta (ESD) tai parempaa liukastumisenestoa, Forbo tarjoaa valikoiman lattianpäällysteitä, jotka täyttävät vaativimmatkin standardit.

Colorex

Vaativat alueet
Sairaalan herkillä alueilla kuten leikkaussaleissa, teho-osastojen ja diagnosointiin käytettävien kuvantamislaitteiden yhteydessä, lattia muodostaa oman, ainutlaatuisen haasteensa. Sen on täytettävä tiukimmat hygieniasäädökset sairaalainfektioiden estämiseksi ja osoittaa täyttävänsä kaikki tarvittavat turvallisuusmääräykset. Ja mikä tärkeintä, lattianpäällysteen tulee estää staattiset sähköpurkaukset, koska nämä voivat johtaa erittäin herkkien lääkintävälineiden ja -laitteiden toimintahäiriöihin.

Korkeimmat hygieniastandardit
Colorex täyttää kaikki nämä vaatimukset. Sen sähkönjohtavuus auttaa välttämään staattisen sähkön negatiiviset vaikutukset. Samalla sen kompakti, huokoseton pinta ehkäisee bakteerien ja homesienien kehittymistä, mikä auttaa ylläpitämään korkeimmat hygieniastandardit.
Tutustu Colorex-mallistoon

ESD
Step

Step-turvalattia

Lattioiden syyksi lasketaan 37 % kaikista vammaan johtavista liukastumisista tai kompastumisista, eli ne ovat suuri riskitekijä. Liukastuminen ja kompastuminen ovat yleisimmät työtapaturmat. Step-lattianpäällysteet voivat vähentää merkittävästi liukastumisen aiheuttamia onnettomuuksia. *Lähde: Health and Safety Establishment, UK.

Step-turvalattianpäällysteen liukastumisenestoteholla on elinikäinen takuu. Turvalattiamallistossa on laaja valikoima kuoseja, joissa yhdistyy toimivuus ja muotoilu. Step sopii käyttötarkoitukseensa sekä ulkonäöltään että liukastumisenesto-ominaisuuksiltaan. Mallistosta löydät ratkaisut kaikkiin tiloihin, joissa tarvitaan liukastumista estävää lattianpäällystettä. Lisäksi Step tarjoaa erinomaisen liukastumiseneston märkätiloihin, joissa liikutaan usein sekä paljain jaloin että jalkineilla.
Tutustu Step-mallistoon