Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Mukana taistelussa sairaalainfektioita vastaan

Kun on kyse infektioiden torjunnasta ja sairaalainfektioiden pysäyttämisestä, mikä olisi parempi paikka aloittaa kuin lattiasta ylöspäin? Marmoleum ja Flotex -lattianpäällysteemme ehkäisevät todistetusti MRSA:n, noroviruksen ja C Difficile -bakteerin aiheuttamien infektioiden kehittymistä ja leviämistä. Ne auttavat osaltaan luomaan terveellisemmän ja hygieenisemmän ympäristön sairaalan kaikille alueille.

Infection control
Linoleum

Marmoleum

Marmoleumin kyky estää bakteerien kasvua perustuu sen tuotannossa käytettävään luonnon raaka-aineeseen, pellavansiemenöljyyn. Tuotteen luontaisena ominaisuutena Marmoleumin antibakteeriset ominaisuudet eivät heikkene ajan mittaan. Tämä takaa pysyvän suojan asennushetkestä alkaen.
Glasgow'n yliopiston suorittama riippumaton testi todisti, että Marmoleum soveltuu ainutlaatuisella tavalla erilaisiin ympäristöihin, joissa hygienia ja MRSA:n tai kolibakteerien hallinta on jokapäiväinen huoli.

Tutustu Marmoleum-mallistoon

Flotex

Flotex on Forbon ainutlaatuinen flokattu tekstiililattianpäällyste, jossa yhdistyvät muovilattian erinomainen kulutuskestävyys ja puhdistettavuus tekstiililattian mukavuuteen ja akustisiin ominaisuuksiin. Erittäin tehokkaan Sanitized®-antimikrobikäsittelyn ansiosta Flotex suojaa pysyvästi bakteereilta, mukaan lukien MRSA ja kolibakteeri. Lisäksi se estää hajujen ja sienikasvuston kehittymisen.
Tutustu Flotex-mallistoon

Flotex

Britannian allergiasäätiö on myöntänyt Marmoleumille ja Flotexille “Seal of Approval”-merkin, koska bakteerit tai pölypunkit eivät pesiydy niihin, mikä auttaa luomaan terveellisempiä sisätiloja.