Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Yleiset tilat ja toimistot

Suurista avoimista alueista yksilöllisiin kokoushuoneisiin ja kaikkiin siltä väliltä, Forbo-lattianpäällysteet antavat mahdollisuuden kierrättää ja uusia niukalla budjetilla, ulkoasusta tai muotoilusta tinkimättä. Käytätpä tekstiililaattoja, luxury-vinyylilaattoja tai Flotexia, lattia näyttää hyvältä, vaimentaa askelääniä ja luo miellyttävän työilmapiirin.

Flotex linear stratus and cirrus combined
Tessera

Tekstiililaatat

Nykyaikaiset toimistoympäristöt avoimine maisemakonttoreineen suunnitellaan mukautumaan joustavasti usein toistuviin tilojen muutoksiin. Tekstiililaatoista koostuva moduulilattia voidaan sovittaa nopeasti uusiin vaatimuksiin, mikä vähentää muutoksiin liittyviä kustannuksia ja antaa lisäjoustavuutta suunnitteluunTutustu tekstiililaatta-mallistoon

Flotex

Flotex-lattiapäällysteessä on yli 70 miljoonaa kuitua/m². Tämän ansiosta se muodostaa liukastumista estävän pinnan sekä märissä että kuivissa olosuhteissa, samalla tavalla kuin liskojen jaloissa on tuhansia ohuita karvoja, joiden ansiosta ne voivat kiipeillä liukastumatta. Lisäksi Flotex vaimentaa ääniä, mikä tekee siitä hiljaisen lattian.

Flotexin kuidut ovat joustavia ja tuntuvat yhtä mukavalta jalkojen alla kuin sammal ja bambun tavoin ne palaavat rakenteensa ja lujuutensa ansiosta alkuperäiseen muotoonsa. Tällainen lujuus takaa kestävyyden ja antaa lattialle kovaa kulutusta kestävän pinnan, erityisesti pyöriviä tuolipyöriä vastaan.
Tutustu Flotex-mallistoon

Flotex Linear Cirrus
Allura Flex

Allura luxury-vinyylilaatat

Forbon Allura-mallisto koostuu kauniista ja elävännäköisistä kuoseista, jotka ovat suunniteltu uusimpia tuotantotekniikoita ja prosesseja hyödyntäen. Tuloksena ovat ylelliset vinyylilaatat, jotka ovat erittäin aidontuntuisia.

Allura on kestävän kehityksen mukainen tuote ja se valmistetaan ja suunnitellaan Euroopassa. Mallisto tarjoaa tyylikkäät sekä kestävät lattianpäällysteratkaisut.
Tutustu Allura-mallistoon