Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Elektroniikkateollisuuden lattianpäällysteet

Oikealla lattialla on suuri vaikutus
ESD-suojatuilla alueilla (EPA) suojaustoimenpiteiden tärkein tehtävä on vähentää staattisten sähkövarausten muodostumista. Esim. elektroniikan kokoonpano-, mekatroniikka- ja datakeskusalueilla oikean lattianpäällysteen valinnalla on erittäin tärkeä merkitys. Se ei ainoastaan johda staattisia sähkövarauksia pois henkilöstöstä ja laitteista, vaan myös vähentää varauksien muodostumista siellä, missä niitä esiintyy, kengänpohjien ja lattian rajapinnoissa.

Pysyvä sähkönjohtavuus lattianpäällysteen koko käyttöiän ajan
Colorex SD/EC:n ainutlaatuinen rakenne, jossa ei ole lainkaan haihtuvia antistaattisia kemikaaleja - varmistaa lattianpäällysteen jatkuvan ja vakaan sähkönjohtavuuden koko sen käyttöiän ajan, täysin riippumatta ilmankosteudesta ja lämpötilasta.

Takaamme muutakin kuin resistanssin
Lattianpäällyste takaa parhaan mahdollisen turvallisuuden. Mittaamme ja raportoimme jokaisen Colorex SD/EC:n tuotantoerän sähkönvastuksen ja toimitamme pyydettäessä testausraportin, joka osoittaa mittaustulokset selkeästi.

Matala kehojännite
On luonnonlaki, että yksinkertainen liike tai kävely voi synnyttää staattisen sähkövarauksen. Käytettäessä asianmukaisia ESD-turvakenkiä staattinen sähkö johdetaan turvallisesti pois Colorex SD/EC:n tiheän johdinverkon avulla.


Colorex
Colorex

Colorex

Suojaa teknologiaasi
Colorex on kehittynyt tekninen lattianpäällystejärjestelmä, joka on tarkoitettu erityisesti staattisen sähkön hallintaan herkillä alueilla kuten puhdastiloissa, leikkaussaleissa ja elektroniikkateollisuudessa.

Colorexilla on monia eri käyttökohteita. Se voidaan asentaa liimaamalla suoraan aluslattiaan tai kiinnittämällä asennuspohjan päälle. Lisäksi se voidaan asentaa osana irtoasennettavaa laattajärjestelmää.

Colorexia on saatavissa kolme sähkönjohtavuuden tasoa - Highperformance, Performance ja Standard. Irtoasennettava liukastumista torjuva versio (R11 Plus) täydentää laajaa Colorex high tech -mallistoa.
Tutustu Colorex-mallistoon