Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Yleiset kulkualueet

Lattioilla on suuri vaikutus asiakkaiden ohjaamiseen myymälätiloissa. Lattiadesignin avulla voit ohjata asiakkaittesi kulkureittejä tai tuoda tuotteitasi paremmin esille. Forbon monipuolisen tuotevalikoiman avulla teet vaikutuksen asiakkaisiin.

1127213_small_Baxters_1_39L
Project vinyl

Eternal

Yleiskäyttöinen julkitilamuovi mahdollistaa pitkäaikaisten, toimivien ja inspiroivien sisätilaratkaisujen suunnittelun ja toteutuksen.
Eternal- mallisto koostuu kauniista valikoimasta puu-, kivi- ja abstrakteja kuoseja ja laajasta, modernista väripaletista, joka täydentää sisustustasi.
Tutustu Eternal-mallistoon

Marmoleum

Marmoleum, ympäristöystävällisin lattianpäällysteratkaisumme, tarjoaa runsaan kuosi- ja värivalikoiman yhdistettynä ylivoimaiseen kulutus- ja naarmuuntumiskestävyyteen.
Tutustu Marmoleum-mallistoon

Marmoleum Modular
Allura luxury vinyl tiles

Allura

Forbon Allura-mallisto koostuu kauniista ja elävännäköisistä kuoseista, jotka ovat suunniteltu uusimpia tuotantotekniikoita ja prosesseja hyödyntäen. Tuloksena ovat ylelliset vinyylilaatat, jotka ovat erittäin aidontuntuisia.

Allura on kestävän kehityksen mukainen tuote ja se valmistetaan ja suunnitellaan Euroopassa. Mallisto tarjoaa tyylikkäät sekä kestävät lattianpäällysteratkaisut.
Tutustu Allura-mallistoon

Flotex

Flotex-lattiapäällysteessä on yli 70 miljoonaa kuitua/m². Tämän ansiosta se muodostaa liukastumista estävän pinnan sekä märissä että kuivissa olosuhteissa, samalla tavalla kuin liskojen jaloissa on tuhansia ohuita karvoja, joiden ansiosta ne voivat kiipeillä liukastumatta. Lisäksi Flotex vaimentaa ääniä, mikä tekee siitä hiljaisen lattian.

Flotexin kuidut ovat joustavia ja tuntuvat yhtä mukavalta jalkojen alla kuin sammal ja bambun tavoin ne palaavat rakenteensa ja lujuutensa ansiosta alkuperäiseen muotoonsa. Tällainen lujuus takaa kestävyyden ja antaa lattialle kovaa kulutusta kestävän pinnan, erityisesti pyöriviä tuolipyöriä vastaan.
Tutustu Flotex-mallistoon

Flotex linear
Bespoke digital print project vinyl

Digitaalisesti painettu vinyyli

Digital Print on mullistava digitaalisesti painettu muovilattia. Se tarjoaa aivan uuden mahdollisuuden luoda yksilöllisesti ympäristöstä poikkeavia kuoseja, jotka muodostavat sisätilojen keskipisteen.

Voit valita tuhansista kuvista, joihin on käyttöoikeus ja jotka ovat valmiina käytettäväksi, tai suunnitella lattiasi omalla kuosilla. Kuosin tyypistä, koosta, väriasteikosta ja yksityiskohtien runsaudesta riippumatta digitaalinen painatuksemme tuottaa erittäin teräviä ja eläviä kuvia; digitaalinen painotekniikkamme perustuu 6 väriin ja 600 dpi resoluutioon (korkearesoluutio).