Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Ruokailualueet

Ruokailualueiden lattianpäällysteen tulee olla helposti puhdistettavissa sekä esteettisesti viehättävä. Luxury-vinyylilaattamallistostamme löydät kestävät ja tyylikkäät lattiaratkaisut kovan kulutuksen alueille.

Ruoanvalmistusalueille, joissa tarvitaan lisäksi liukastumisenestoa, Step-turvalattiamallistomme tarjoaa täydellisen valikoiman lattiapäällysteitä, jotka on suunniteltu täyttämään useiden käyttökohteiden turvavaatimukset.

Step safety flooring
Step safety vinyl

Step-turvalattia

Forbon Step-turvalattiaa voidaan käyttää kaikkialla, missä ihmiset työskentelevät, opiskelevat tai hoitavat päivittäisiä asioitaan koska liukastumisenesto on erittäin tärkeää turvallisen työ- ja elinympäristön luomisessa.

Step-turvalattioiden laaja tuotevalikoima kattaa tärkeimmät liukastumisenestoluokat R10-R12. Kaikki Step-malliston tuotteet täyttävät ja ylittävät Britannian työterveys ja työturvallisuusviraston (HSE) ja eurooppalaisten standardien tiukat vaatimukset.
Tutustu Step-mallistoonl

Eternal

Yleiskäyttöinen julkitilamuovi mahdollistaa pitkäaikaisten, toimivien ja inspiroivien sisätilaratkaisujen suunnittelun ja toteutuksen.
Eternal- mallisto koostuu kauniista valikoimasta puu-, kivi- ja abstrakteja kuoseja ja laajasta, modernista väripaletista, joka täydentää sisustustasi.
Tutustu Eternal-mallistoon

Eternal wood
Allura

Allura luxury-vinyylilaatat

Forbon Allura-mallisto koostuu kauniista ja elävännäköisistä kuoseista, jotka ovat suunniteltu uusimpia tuotantotekniikoita ja prosesseja hyödyntäen. Tuloksena ovat ylelliset vinyylilaatat, jotka ovat erittäin aidontuntuisia.

Allura on kestävän kehityksen mukainen tuote ja se valmistetaan ja suunnitellaan Euroopassa. Mallisto tarjoaa tyylikkäät sekä kestävät lattianpäällysteratkaisut.
Tutustu Allura-mallistoon

Marmoleum

Marmoleum, ympäristöystävällisin lattianpäällysteratkaisumme, tarjoaa runsaan kuosi- ja värivalikoiman yhdistettynä ylivoimaiseen kulutus- ja naarmuuntumiskestävyyteen.
Tutustu Marmoleum-mallistoon

Marmoleum Modular