Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Bus & Coach Step safety vinyl flooring
Bus & Coach Step safety vinyl flooring

Step turvalattiat

Lattioiden syyksi lasketaan 37 % kaikista vammaan johtavista liukastumisista tai kompastumisista, eli ne ovat suuri riskitekijä.* Liukastuminen ja kompastuminen ovat yleisimmät työtapaturmat. Step-lattiapäällysteet voivat vähentää merkittävästi liukastumisen aiheuttamia onnettomuuksia. Voit suojata matkustajasi valitsemalla turvalattiapäällysteen bussiisi. Saatavana on useita vaihtoehtoja jopa R12 liukastumisenestoluokkaan asti, jotka ovat valmistettu erityisesti käytettäviksi lähi- ja kaukoliikenteen busseissa.

Step Turvalattiat Tuotesivu
Tilaa ilmainen Step Turvalattiat mallipala

*Lähde: Health and Safety Establishment, UK.

Flotex tekstiililaatat

Kun haluat antaa bussillesi ylellisemmän tunnelman, ratkaisu on Flotex flokattu lattiapäällyste. Se näyttää ja tuntuu tekstiililattialta, mutta toiminnallisuus on kuin joustavilla lattiapäällysteillä. Flotex flokattu lattianpäällyste on ainutlaatuinen tekstiililattiapäällyste, joka yhdistää muovilattian kulutuskestävyyden tekstiilimaton laatuun, lämpimyyteen ja mukavuuteen. Flotex valmistetaan umpinaiselle vinyylipohjalle, jonka tiheästi flokatussa pinnassa on 6.6.-kuituja kiinnitettynä lujasti pohjaan.

Flotexin mittapysyvyys on erinomainen ja sen ulkonäkö muistuttaa tekstiililattiapäällystettä, samalla kun se toimii ja kestää kuin mikä tahansa muovilattiapäällyste.

Flotex Tuotesivu
Tilaa ilmainen Flotex mallipala

Bus & Coach Flotex flooring
Eternal - Bus & Coach vinyl flooring

Eternal vinyyli

Yleiskäyttöinen Eternal-julkitilamuovimallisto tarjoaa lattianpäällysteet, joissa huippumuotoilu yhdistyy lujaan, kestävään ja käyttötarkoitukseensa sopivaan mallistoon.
Mallisto koostuu tasapainoisesta valikoimasta puu-, kivi- ja abstrakteja kuoseja sekä laajasta, modernista väripaletista, joka täydentää sisustustasi.

Eternal Tuotesivu
Tilaa ilmainen Eternal mallipala

Coral sisäänkäyntijärjestelmät

Laadukas sisäänkäyntijärjestelmä on erittäin tehokas tapa vähentää siivous-, korjaus- ja ylläpitokustannuksia. Pysäyttämällä jopa 94 % sisään kulkeutuvasta liasta ja kosteudesta Coral voi alentaa siivouslaskujasi jopa 65 %, pidentäen samalla lattiapäällysteiden ikää. Lisäksi se estää lattioita muuttumasta liukkaiksi ja vaarallisiksi.

Coral Tuotesivu
Tilaa ilmainen Coral mallipala

Coral - Bus & Coach entrance flooring