Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Ruokailutilat

Ruokailutilat ovat kovassa käytössä päivittäin. Kulkuväylät ja tietyille toiminnoille osoitetut tilat voidaan luoda käyttämällä värejä ja/tai sekoittamalla erilaisia lattianpäällystemateriaaleja.

Ruokailutiloissa käytettävillä tuotteilla tulisi olla seuraavat ominaisuudet:
• Hyvät liukastumisenesto-ominaisuudet ehkäisemään liukastumisia ja kompastumisia
• Kova kulutuksen kesto
• Erinomaiset akustiset ominaisuudet, jotka vähentävät ja vaimentavat melua
• Lattianpäällyste, joka on siivouksen jälkeen kuin uusi ja lisäksi hygieeninen

Marmoleum
Flotex colour

Flotex

Flotex tarjoaa tekstiililattianpäällysteen lämpimyyden ja akustiset ominaisuudet ja toisaalta se on yhtä helppo pitää puhtaana kuin joustavat lattianpäällysteet. Siten se on ihanteellinen ratkaisu ruokailutiloihin. Flotex-lattiapäällysteessä on yli 70 miljoonaa kuitua/m². Tämän ansiosta se muodostaa liukastumista estävän pinnan sekä märissä että kuivissa olosuhteissa. Lisäksi Flotex vaimentaa ääniä, mikä tekee siitä hiljaisen lattian.

Flotexin kuidut ovat joustavia ja tuntuvat mukavalta jalkojen alla ja palaavat rakenteensa ja lujuutensa ansiosta alkuperäiseen muotoonsa. Tällainen lujuus takaa kestävyyden ja antaa lattialle kovaa kulutusta kestävän pinnan, erityisesti pyöriviä tuolipyöriä vastaan.
Tutustu Flotex-mallistoon

Marmoleum

Marmoleum, ympäristöystävällisin lattianpäällysteratkaisumme, tarjoaa runsaan kuosi- ja värivalikoiman yhdistettynä ylivoimaiseen kulutus- ja naarmuuntumiskestävyyteen.
Tutustu Marmoleum-mallistoon

Marmoleum
Eternal wood

Eternal

Yleiskäyttöinen Eternal-julkitilamuovimallisto tarjoaa lattianpäällysteet, joissa huippumuotoilu yhdistyy lujaan, kestävään ja käyttötarkoitukseensa sopivaan mallistoon – tilasta ja ympäristöstä riippumatta.

Mallisto koostuu tasapainoisesta valikoimasta puu-, kivi- ja abstrakteja kuoseja sekä laajasta, modernista väripaletista, joka täydentää sisustustasi.
Tutustu Eternal-mallistoon