Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Oikea lattianpäällyste luokkahuoneisiin

Oli sitten kyse päiväkodista, koulusta tai yliopistosta, luokkahuoneen tulisi olla lämmin, kestävä ja ilmapiiriltään hiljainen, jotta oppilaat voisivat opiskella tehokkaasti. Forbo Flooring valmistaa erilaisia lattianpäällystevaihtoehtoja, jotka täyttävät nämä vaatimukset, yhdistettynä laajaan väripalettiin, joka sopii kaikkiin design-ratkaisuihin.

Britannian allergiasäätiön hyväksymä
Tiedostamme, terveellisen sisäilmaympäristön tärkeyden ja kuinka tärkeää on minimoida altistuminen allergisten reaktioiden kuten astman ja ihottuman aiheuttajille.

Flotex ja Marmoleum ovat ainoita lattianpäällysteitä, joilla on todistetusti positiivinen vaikutus allergikkojen elämään, koska ne auttavat ylläpitämään puhdasta ja raikasta ympäristöä. Tämän ne saavuttavat kokoamalla tai vähentämällä haitallisia allergeeneja ja vapauttamalla ne vasta siivouksen yhteydessä.

Flotex Linear
Marmoleum

Marmoleum

Marmoleum, ympäristöystävällisin lattianpäällysteratkaisumme, tarjoaa runsaan kuosi- ja värivalikoiman yhdistettynä ylivoimaiseen kulutus- ja naarmuuntumiskestävyyteen.
Tutustu Marmoleum-mallistoon

Flotex

Flotex-lattiapäällysteessä on yli 70 miljoonaa kuitua/m². Tämän ansiosta se muodostaa liukastumista estävän pinnan sekä märissä että kuivissa olosuhteissa, samalla tavalla kuin liskojen jaloissa on tuhansia ohuita karvoja, joiden ansiosta ne voivat kiipeillä liukastumatta. Lisäksi Flotex vaimentaa ääniä, mikä tekee siitä hiljaisen lattian.

Flotexin kuidut ovat joustavia ja tuntuvat yhtä mukavalta jalkojen alla kuin sammal ja bambun tavoin ne palaavat rakenteensa ja lujuutensa ansiosta alkuperäiseen muotoonsa. Tällainen lujuus takaa kestävyyden ja antaa lattialle kovaa kulutusta kestävän pinnan, erityisesti pyöriviä tuolipyöriä vastaan.
Tutustu Flotex-mallistoon

Flotex Naturals
Sarlon acoustic

Askelääntä vaimentava Sarlon

Melusaasteen vähentäminen on olennaisten tärkeää, kun halutaan vähentää työntekijöiden tai opiskelijoiden stressiä ja edistää hyvinvointia, mukavuutta ja tehokkuutta. Ainoastaan Forbolla on kattava akustisten julkitilamuovien mallisto, joka sisältää erittäin laajan valikoiman täydellisen ratkaisun löytämiseksi kaikkiin käyttökohteisiin.

Tehokkain tapa vaimentaa ääntä on vaikuttaa melun lähteeseen. Siksi akustiset lattiat ovat avainasemassa rakennusten melun vähentämisessä. Forbo Flooringilla on yli 30 vuoden kokemus akustisista lattioista. Akustisten julkitilamuoviemme valikoimasta löydät lattianpäällysteet eri äänenvaimennusluokissa, 15, 17 ja 19 dB.
Tutustu Sarlon-mallistoon