Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Käytävät

Käytävät ovat kiireisiä ja meluisia paikkoja, jotka vaativat kestävän ja turvallisen lattianpäällysteen. Forbo tarjoaa tyylikkäitä ja käytännöllisiä lattianpäällysteratkaisuja, kuten:

• Turvalattianpäällysteet, jotka vähentävät oppilaiden ja vierailijoiden liukastumisriskiä
• Akustiset ratkaisut, jotka pitävät melun loitolla
• Raskasta kulutusta kestävät lattianpäällysteet, jotka pysyvät hyvännäköisinä vuodesta toiseen
• Helposti puhdistettavat ja vähän huoltoa vaativat lattianpäällysteet

Yksilöllinen lattia
Lattianpäällysteeseen voidaan sisällyttää merkkejä ja erilaisia muotoja lisäämään mielenkiintoa ja ohjaamaan oppilaiden ja vierailijoiden kulkua rakennuksessa.

 PV_acoustic_2012_P10
Marmoleum

Marmoleum

Marmoleum, ympäristöystävällisin lattianpäällysteratkaisumme, tarjoaa runsaan kuosi- ja värivalikoiman yhdistettynä ylivoimaiseen kulutus- ja naarmuuntumiskestävyyteen.
Tutustu Marmoleum-mallistoon

Askelääntä vaimentava Sarlon

Melusaasteen vähentäminen on olennaisten tärkeää, kun halutaan vähentää työntekijöiden tai opiskelijoiden stressiä ja edistää hyvinvointia, mukavuutta ja tehokkuutta. Ainoastaan Forbolla on kattava akustisten julkitilamuovien mallisto, joka sisältää erittäin laajan valikoiman täydellisen ratkaisun löytämiseksi kaikkiin käyttökohteisiin.

Tehokkain tapa vaimentaa ääntä on vaikuttaa melun lähteeseen. Siksi akustiset lattiat ovat avainasemassa rakennusten melun vähentämisessä. Forbo Flooringilla on yli 30 vuoden kokemus akustisista lattioista. Akustisten julkitilamuoviemme valikoimasta löydät lattiapäällysteet eri äänenvaimennusluokissa, 15, 17 ja 19 dB.
Tutustu Sarlon-mallistoon

Sarlon acoustic
Flotex Vision

Flotex

Flotex-lattiapäällysteessä on yli 70 miljoonaa kuitua/m². Tämän ansiosta se muodostaa liukastumista estävän pinnan sekä märissä että kuivissa olosuhteissa, samalla tavalla kuin liskojen jaloissa on tuhansia ohuita karvoja, joiden ansiosta ne voivat kiipeillä liukastumatta. Lisäksi Flotex vaimentaa ääniä, mikä tekee siitä hiljaisen lattian.
Flotexin kuidut ovat joustavia ja tuntuvat yhtä mukavalta jalkojen alla kuin sammal ja bambun tavoin ne palaavat rakenteensa ja lujuutensa ansiosta alkuperäiseen muotoonsa. Tällainen lujuus takaa kestävyyden ja antaa lattialle kovaa kulutusta kestävän pinnan, erityisesti pyöriviä tuolipyöriä vastaan.
Tutustu Flotex-mallistoon