Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Allergiahyväksytty

Britannian allergiasäätiö on myöntänyt Marmoleumille ja Flotexille “Seal of Approval”-merkin, koska bakteerit tai pölypunkit eivät pesiydy niihin, mikä auttaa luomaan terveellisempiä sisätiloja.

Britannian allergiasäätiön äskettäin julkaiseman raportin mukaan vähintään 12 miljoonaa ihmistä on ”allergisia omalle kodilleen” – raporttia lainaten 58 %:ssa tärkein laukaisija ovat pölypunkit. Siksi lattianpäällysteiden merkitystä paremman sisäilmaympäristön luomisessa ei kannata sivuuttaa.

BAF Seal of Approval
Marmoleum

Marmoleum

Marmoleum, ympäristöystävällisin lattianpäällysteratkaisumme, tarjoaa runsaan kuosi- ja värivalikoiman yhdistettynä ylivoimaiseen kulutus- ja naarmuuntumiskestävyyteen.
Tutustu Marmoleum-mallistoon

Flotex

Flotex-lattiapäällysteessä on yli 70 miljoonaa kuitua/m². Tämän ansiosta se muodostaa liukastumista estävän pinnan sekä märissä että kuivissa olosuhteissa, samalla tavalla kuin liskojen jaloissa on tuhansia ohuita karvoja, joiden ansiosta ne voivat kiipeillä liukastumatta. Lisäksi Flotex vaimentaa ääniä, mikä tekee siitä hiljaisen lattian.
Flotexin kuidut ovat joustavia ja tuntuvat yhtä mukavalta jalkojen alla kuin sammal ja bambun tavoin ne palaavat rakenteensa ja lujuutensa ansiosta alkuperäiseen muotoonsa. Tällainen lujuus takaa kestävyyden ja antaa lattialle kovaa kulutusta kestävän pinnan, erityisesti pyöriviä tuolipyöriä vastaan.
Tutustu Flotex-mallistoon

Flotex Vision