Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Furniture Linoleum

Furniture Linoleum on luonnollinen pinnoitusmateriaali, jolla voit luoda ainutlaatuisen ja kauniin viimeistelyn eri kalusteisiin, kuten pöytätasot, tuolit, jakkarat, kaapit ja sisäovet. Furniture Linoleum on korkealaatuinen materiaali, joka on tunnettu tyylikkyydestään ja kestävyydestään. Himmeän pinnan ja lämpimän, pehmeän tunteen ansiosta kalusteet sekä näyttävät että tuntuvat aidon yksilöllisiltä ja erottuvat kaikista muista materiaaleista valmistetuista esineistä.

Furniture Linoleum

  • Ahrend Balance Charcoal
  • Furniture Linoleum 4154, 4174, 4180 & 4183
  • Furniture Linoleum 4184
  • Ahrend Charcoal
  • Furniture Linoleum 4164, 4181, 4185 & 4186

Furniture Linoleum -mallisto

Luonnollista tyylikkyyttä

Furniture Linoleum on tunnettu tyylikkyydestään ja kestävyydestään ja koska se on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, on se myös ekologinen valinta.

Furniture Linoleumin ainutlaatuiset esteettiset ominaisuudet ja kosketus varmistavat, että jokaisen esineen luonne korostuu.

Furniture Linoleum 4164-4185 kids table detail pencils
Furniture Linoleum 4155 chair

Helppo asentaa

Furniture Linoleum on luonteeltaan joustavaa, minkä vuoksi se soveltuu erinomaisesti kaiken tyyppisiin huonekalusteisiin. Furniture Linoleum on asennettavissa niin vaaka- ja pystysuorille kuin kaareville pinnoille.

Hygieeninen & antistaattinen

Luonnonmukainen koostumus ja erikoispinta varmistavat, että Furniture Linoleum on luonnostaan antistaattinen. Pinta torjuu aktiivisesti staattisen varauksen syntymistä, mikä estää pölyä ja likaa tarttumasta pintaan.

Furniture Linoleum näyttää mukavalta ja luonnolliselta ja tuntuu lämpimältä. Sillä on myös ainutlaatuinen etu: sormenjäljet eivät näy!

Furniture Linoleum 4155 reference1 table
raw materials linoleum

Ympäristöystävällinen & kestävä

Marmoleumin tekee erityiseksi se, että se on valmistettu luonnosta saaduista raaka-aineista, joista monet ovat vuosittain uusiutuvia. Juutti ja pellava ovat vuosittaisia satoja, joita korjataan samalla tavalla kuin esimerkiksi vehnää. Hartsin uuttaminen on jatkuva prosessi ja puujauhe on eurooppalaisia tuotantometsiä hyödyntävän sahateollisuuden jätetta. Kalkkikivivarannot ovat ehtymättömät. Tämän lisäksi tuotanto on CO2-neutraalia.

Forbo_Furniture-Linoleum_Produktübersicht_539x404.jpg

Värivaihtoehdot

Värivaihtoehdot

Forbon Furniture Linoleum -mallisto sisältää 21 nykyisen designtrendin mukaista väriä, joilla luot kauniin pinnat eri kalusteisiin.

Furniture Linoleum -mallisto sisältää tyylikkäitä ja raikkaita ja värejä sekä myös klassisia harmaita ja mustia sävyjä.

Katso Furniture Linoleum värivaihtoehdot

Colour overview Furniture Linoleum

Inspiraatiota

Pinterest page INT

Referenssit

Furniture Linoleum Ahrend Balance

Opiskelijahaaste

Opiskelijahaaste

Haastamme muotoilualan opiskelijoita kautta maailman työskentelemään kaluste- ja ilmoitustaululinoleumin parissa ja luomaan niiden avulla kaikkea, mitä he mielestään voivat toteuttaa.

Työskentely nuorten suunnittelijoiden kanssa saa meidät näkemään tuotteemme uudessa valossa ja huomaamaan uudenlaisia mahdollisuuksia, kun taas opiskelijat saavat mahdollisuuden toteuttaa luovuuttaan ja hankkia työkokemusta.

Lue lisää opiskelijahaasteesta

Falmouth students - student challenge

Asennus- ja hoito-ohjeet

Furniture Linoleum Craftmanship

Ota yhteyttä