Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Täydelliset lattiaratkaisut

Hetken rentoutuminen ja ruokailu ovat tärkeitä matkustajille. Luomalla tyylikkään mutta mukavan tilan, voit varmistaa että asiakkaat viettävät suurimman osan ajastaan sinun luonasi. Voit luoda luonnollisen tilan kauniilla puu- ja kivikuoseilla tai käyttää monia muita kuoseja kodikkaan ja lämpimän ilmapiirin luomiseksi. Tarjoamme laajan valikoiman lattiapäällysteitä, josta löydät juuri tarpeisiisi sopivan lattiapäällysteen.

Allura wood
Allura wood

Allura luxury-vinyylilaatat

Forbon Allura-mallisto koostuu kauniista ja elävännäköisistä kuoseista, jotka ovat suunniteltu uusimpia tuotantotekniikoita ja prosesseja hyödyntäen. Tuloksena ovat ylelliset vinyylilaatat, jotka ovat erittäin aidontuntuisia.

Allura on kestävän kehityksen mukainen tuote ja se valmistetaan ja suunnitellaan Euroopassa. Mallisto tarjoaa tyylikkäät sekä kestävät lattianpäällysteratkaisut.
Tutustu Allura-mallistoon

Marmoleum

Marmoleum, ympäristöystävällisin lattianpäällysteratkaisumme, tarjoaa runsaan kuosi- ja värivalikoiman yhdistettynä ylivoimaiseen kulutus- ja naarmuuntumiskestävyyteen.
Tutustu Marmoleum-mallistoon

Marmoleum Striato
Flotex metro

Flotex

Flotex-lattiapäällysteessä on yli 70 miljoonaa kuitua/m². Tämän ansiosta se muodostaa liukastumista estävän pinnan sekä märissä että kuivissa olosuhteissa, samalla tavalla kuin liskojen jaloissa on tuhansia ohuita karvoja, joiden ansiosta ne voivat kiipeillä liukastumatta. Lisäksi Flotex vaimentaa ääniä, mikä tekee siitä hiljaisen lattian.

Flotexin kuidut ovat joustavia ja tuntuvat yhtä mukavalta jalkojen alla kuin sammal ja bambun tavoin ne palaavat rakenteensa ja lujuutensa ansiosta alkuperäiseen muotoonsa. Tällainen lujuus takaa kestävyyden ja antaa lattialle kovaa kulutusta kestävän pinnan, erityisesti pyöriviä tuolipyöriä vastaan.
Tutustu Flotex-mallistoon

Eternal

Yleiskäyttöinen julkitilamuovi mahdollistaa pitkäaikaisten, toimivien ja inspiroivien sisätilaratkaisujen suunnittelun ja toteutuksen.

Eternal- mallisto koostuu kauniista valikoimasta puu-, kivi- ja abstrakteja kuoseja ja laajasta, modernista väripaletista, joka täydentää sisustustasi.
Tutustu Eternal-mallistoon

Eternal wood