Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Uniikki lattia

Uusimman painoteknologian ansiosta Forbo tarjoaa mahdollisuuden luoda räätälöityjä kuoseja julkitilamuovi- ja tekstiililattianpäällysteisiin, jotka soveltuvat erinomaisesti hotelleihin ja ravintoloihin.

Käytännössä ei ole rajoja sille, mitä esteettisen muotoilun, värien ja yksityiskohtien suhteen voidaan saavuttaa.

1119525_small_p18-A
Bespoke digital print project vinyl

Digitaalisesti painettu vinyyli

Digital Print on mullistava digitaalisesti painettu muovilattia. Se tarjoaa aivan uuden mahdollisuuden luoda yksilöllisesti ympäristöstä poikkeavia kuoseja, jotka muodostavat sisätilojen keskipisteen.

Voit valita tuhansista kuvista, joihin on käyttöoikeus ja jotka ovat valmiina käytettäväksi, tai suunnitella lattiasi omalla kuosilla. Kuosin tyypistä, koosta, väriasteikosta ja yksityiskohtien runsaudesta riippumatta digitaalinen painatuksemme tuottaa erittäin teräviä ja eläviä kuvia; digitaalinen painotekniikkamme perustuu 6 väriin ja 600 dpi resoluutioon (korkearesoluutio).

Flotex Vision

Flotex Vision tarjoaa sinulle laajan väriskaalan ja rajattoman määrän kuosivaihtoehtoja aina abstrakteista kuvioista realistisiin kuvioihin kuten ruoho, hiekka ja vesi. Voit tuoda luonnon sisään luomalla hiekkarannan tai apilapellon. Lisäksi voit luoda 3D-efektejä, joilla voit luoda jännittäviä vaikutelmia lattiaasi.
Tutustu Flotex vision-mallistoon

Flotex Vision
Marmoleum meets Mendini Aquajet

Aquajet

Aquajet-vesileikkaustekniikka mahdollistaa monimutkaisienkin kuosien toteuttamisen ja loputtoman luovuuden. Voit luoda oman lattiasi käyttämällä vakiomalleja tai omaa designia. On sitten kyse teemalattiasta, taideteoksesta, yrityksen logosta, mahdollisuudet ovat rajattomat. Voit valita omat värisi Marmoleum-mallistosta kaikkia Aquajet-vakiomalleja varten.
Tutustu eri Aquajet mahdollisuuksiin

Coral Logo

• Loistava visuaalinen laatu ja kirkkaat värit
• Täydellinen monimutkaisiin design-ratkaisuihin, joissa käytetään useita värejä
• Valitse alla esitetyistä vakioväreistä
• Pantone- ja RAL-värit saatavissa
• Pysyy suorana lattialla, vähentäen kompastumisia, vinyylipohjan ansiosta

Painettua logomattoa on saatavana 7 vakiokokoa (koko reunoineen): 55x90, 105x155, 105x300, 155x205, 155x300, 205x205 ja 205x300 (cm), ja lisäksi erikoiskokoja 200 cm leveyteen ja 600 cm pituuteen saakka (koot ilman reunoja).
Tutustu Coral logo-mallistoon

Coral logo