Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Varmat ja turvalliset askeleet

Vanhusten hoitolaitoksissa liukastumisenesto on erittäin tärkeää, varsinkin alueilla, joilla vesi tai roiskeet voivat vaarantaa turvallisuutta. Turvalattian ansiosta asukkaat voivat käyttää kylpyhuonetta huolehtimatta liukastumisesta.

1156277_small_242
wetroom

Märkätilojen lattianpäällysteet

Moderni, orgaaninen kuosi uudella ja ainutlaatuisella kohokuvioinnilla on suunniteltu alueille, joissa kuljetaan paljasjaloin ja pehmeäpohjaisilla jalkineilla. Joustavuutensa ansiosta lattia voidaan helposti asentaa erityisvaatimusten mukaan mm. lattiakaivon ympärille. Siisti ja modernin mallisto täyttää kohdealueiden, kuten kylpyhuoneiden ja uima- allasalueiden hygienia- ja kestävyysvaatimukset.

Tekniset tiedot:
Luokka C, R10, ESb, TRRL≥36, Rz≥20
Tutustu Step-mallistoon

Step -turvalattia

Forbon Step-turvalattiaa voidaan käyttää kaikkialla, missä ihmiset työskentelevät, opiskelevat tai hoitavat päivittäisiä asioitaan koska liukastumisenesto on erittäin tärkeää turvallisen työ- ja elinympäristön luomisessa.

Forbon uudessa Step-mallistossa yhdistyvät erinomaiset liukastumisenesto-ominaisuudet ja erilaiset esteettiset vaihtoehdot. Uusien ”Step Crystal” -hiukkasten ansiosta kuoseilla on raikas ja puhdas ilme ja lisäksi ne helpottavat puhdistusta.
Tutustu Step-turvalattia mallistoon

Safety flooring