Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Kestävyys ja design

Keittiöiden ja kylpyhuoneiden kaltaisien tilojen lattioiden on tärkeää kestää kovaa kulutusta. Samalla näiden vilkkaiden alueiden tulee myös tarjota värejä ja designia, mikä antaa vuokralaiselle mahdollisuuden luoda talosta kodin.

Novilon
Novilon

Novilon

Diamond Seal ja Noviclean -pintakäsittelyjen ansiosta Novilon-asuintilamuovimallisto tarjoaa ylivertaisen kestävyyden naarmuja vastaan ja lattia pysyy helposti puhdistettavana koko käyttöikänsä ajan.
Lisäksi Novilonin liukastumisenestoluokka on R10, minkä ansiosta sinä ja vuokralaisesi voitte tuntea olonne turvalliseksi. Novilon muovilattioissa yhdistyy kauneus ja kestävyys tavalla, jota on vaikea päihittää.
Tutustu Novilon-mallistoon

Allura luxury-vinyylilaatat

Forbon Allura-mallisto koostuu kauniista ja elävännäköisistä kuoseista, jotka ovat suunniteltu uusimpia tuotantotekniikoita ja prosesseja hyödyntäen. Tuloksena ovat ylelliset vinyylilaatat, jotka ovat erittäin aidontuntuisia.

Allura on kestävän kehityksen mukainen tuote ja se valmistetaan ja suunnitellaan Euroopassa. Mallisto tarjoaa tyylikkäät sekä kestävät lattianpäällysteratkaisut.
Tutustu Allura-mallistoon

Luxury vinyl tiles
Marmoleum

Marmoleum

Marmoleum, ympäristöystävällisin lattianpäällysteratkaisumme, tarjoaa runsaan kuosi- ja värivalikoiman yhdistettynä ylivoimaiseen kulutus- ja naarmuuntumiskestävyyteen.
Tutustu Marmoleum-mallistoon