Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Aloita lattioista

Rakennuksissa, joissa asuu paljon ihmisiä, melusaasteen pitäminen minimissä on erittäin tärkeää. Riippumatta siitä, onko kyse rakennusten sisäisestä melusta, eri huoneista tai yleisistä tiloista, melun kulkeutumista rakennuksen läpi voidaan estää monin tavoin. Helpoin tapa on aloittaa alhaalta, eli lattioista.

Flotex vision naturals
Sarlon acoustic

Sarlon-askelääntä vaimentava lattiapäällyste

Melusaasteen vähentäminen on olennaisten tärkeää, kun halutaan vähentää stressiä ja edistää hyvinvointia, mukavuutta ja tehokkuutta. Ainoastaan Forbolla on kattava akustisten julkitilamuovien mallisto, joka sisältää erittäin laajan valikoiman täydellisen ratkaisun löytämiseksi kaikkiin käyttökohteisiin.

Tehokkain tapa vaimentaa ääntä on vaikuttaa melun lähteeseen. Siksi akustiset lattiat ovat avainasemassa rakennusten melun vähentämisessä. Forbo Flooringilla on yli 30 vuoden kokemus akustisista lattioista. Akustisten julkitilamuoviemme valikoimasta löydät lattiapäällysteet eri äänenvaimennusluokissa, 15, 17 ja 19 dB.
Tutustu askelääntä vaimentaviin julkitilamuoveihin

Flotex

Flotex-lattiapäällysteessä on yli 70 miljoonaa kuitua/m². Tämän ansiosta se muodostaa liukastumista estävän pinnan sekä märissä että kuivissa olosuhteissa, samalla tavalla kuin liskojen jaloissa on tuhansia ohuita karvoja, joiden ansiosta ne voivat kiipeillä liukastumatta. Lisäksi Flotex vaimentaa ääniä, mikä tekee siitä hiljaisen lattian.
Flotexin kuidut ovat joustavia ja tuntuvat yhtä mukavalta jalkojen alla kuin sammal ja bambun tavoin ne palaavat rakenteensa ja lujuutensa ansiosta alkuperäiseen muotoonsa. Tällainen lujuus takaa kestävyyden ja antaa lattialle kovaa kulutusta kestävän pinnan, erityisesti pyöriviä tuolipyöriä vastaan.
Tutustu Flotex-mallistoon

Flotex vision