Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Webinaari

Neurotiede ja sisätilat

Forbo Flooring Systems isännöi tiistaina 15. kesäkuuta uutta webinaaria, jossa Colin Ellard ja Kay Sargent keskustelevat ihmisen aivoista ja neurotieteen teknisistä menetelmistä parempien sisäympäristöjen luomiseksi.

Webinaari neurotiede

Ilmainen webinaari kuinka neurotiede vaikuttaa meihin sisätiloissa

Vietämme keskimäärin 90% ajastamme sisätiloissa: kotona, toimistossa ja julkisissa tiloissa. Meitä ympäröivät tilat vaikuttavat myös fysiologisesti terveyteemme ja hyvinvointiimme. Siksi onkin elintärkeää, että työ- ja elinympäristöt ovat oikein suunniteltuja yksilöllisiin aistikokemuksiimme.

Mutta miten voimme saada selville mikä toimii erilaisille ihmisille? Mikä toimii toiselle henkilölle ei välttämättä olekaan toimiva toiselle. Miten löytää sisätilaratkaisu, joka toimisi lähes kaikille? Mitä pitäisi ottaa huomioon suunnitteluprosessissa, jossa aivomme reagoivat eri tavalla ulkoisiin ärsykkeisiin?

Näihin ja moniin muihinkin kysymyksiin pohditaan vastauksia uudessa webinaarissa “Kuinka neurotiede vaikuttaa meihin sisätiloissa”, joka pidetään tiistaina 15. kesäkuuta klo 17.00-18.00 (Suomen aikaa).

Tässä webinaarissa kansainvälisesti arvostetut asiantuntijat Colin Ellard (Neuroscientist, author & design consultant) ja Kay Sargent (Director of Workplace, HOK Architects) keskustelevat ihmisen aivoista ja neurotieteen teknisistä menetelmistä, jotka antavat hyödyllisiä näkemyksiä parempien sisäympäristöjen luomiseksi.

Päivämäärä: 15. kesäkuuta 2021
Aika: 17:00 - 18:00 (Suomen aikaa)

Neurotiede sisätiloissa | Darlby Skole | Photography: Anette Roien / Niels Rosenvold

Tietoa Colin Ellardista

Colin Ellard on Waterloon yliopiston kognitiivinen neurotieteilijä ja Urban Realities -laboratorion johtaja ja hän työskentelee kaupunki- ja arkkitehtisuunnittelun sekä kokeellisen psykologian parissa. Hän on kehittänyt uudenlaisen menetelmiä, joilla ihmisen reaktiota rakennettuun ympäristöön voidaan mitata käyttämällä työkalupakettia, joka koostuu sekä perinteisistä psykologisista menetelmistä että sensoripohjaisista fysiologian ja aivotoiminnan mittauksista.

Hän matkustaa laajalti (viime aikoihin asti) ja luennoi arkkitehtuurista, suunnittelusta ja suunnittelusta kiinnostuneille ryhmille. Ellard on Arkkitehtuurin neurotieteiden akatemian neuvoa-antavan komitean jäsen, kaupunkisuunnittelun ja mielenterveyden tutkija, Salzburgin maailmanlaajuinen stipendiaatti ja aktiivinen osallistuja Baukulturia edistävään eurooppalaiseen aloitteeseen Davosin julistuksella 2018 alkaen ja jatkamalla kansainvälisillä ponnisteluilla parantaa rakennetun ympäristön kykyä edistää hyvinvointia.

Ellardin uusin kirja on Places of the Heart (Bellevue Literary Press, 2015).

LISÄTIETOA COLIN ELLARDISTA
COLIN LINKEDIN:SSÄ

Colin Ellard | Photograph by Diana Fleming

Tietoa Kay Sargentista

Kay on 35 vuoden kokemuksella tunnustettu työpaikkasuunnittelun ja strategiakysymysten asiantuntija ja palkittu suunnittelija. Hän on HOK:n WorkPlace-tiimin globaali apulaisjohtaja ja mukana HOK:n hallituksessa. Vuonna 2020 hän sai ASID:n nimityksen ”Designer of Distinction”.

Kay toimii tällä hetkellä AVIXA:n hallituksessa; ASID:n säätiön tutkimustyöryhmässä; George Washington Universityn neuvoa-antavassa toimikunnassa; IWBI Mind Advisory -tiimissä sekä I+S- ja WorkDesign -lehtien neuvottelukunnassa. Hän on toiminut myös CoreNet Globalin kansainvälisissä hallituksissa; IFI - International Federation of Interior Designers /Architect; ASID; NCQLP ja Virginia Tech School of Architecture ja Design ja NVCC: n neuvottelukunnissa. Hän on yksi IFMA Workplace Evoluntionaries -yrityksen perustajista ja toimii heidän työvaliokunnassa.

LISÄTIETOA HOK ARCHITECTS:ISTA
KAY LINKEDIN:SSÄ

Kay Sargent