Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Koe linoleumi uudella tavalla!

Olemme ajaneet Euroopan halki, ja nyt olemme tulossa lähelle sinua. Tule mukaan Forbon roadshow-tapahtumaan, jossa olemme tehneet jättiläisrekasta interaktiivisen esittelytilan.

AdobeStock_370335234_Roadshow_1180x664

Vieraile roadshow-tapahtumassamme Helsingissä 7.6.2022 klo 9.00 - 17.00.
Klikkaa tästä ja ilmoittaudu mukaan!

Mitä voit kokea?

Rekassamme voit kokea vierailun Marmoleumin tehtaallamme. Näet kaiken Marmoleumin valmistuksessa käytetyistä raaka-aineista aina kuivauskammiossa riippuvaan lopputuotteeseen asti. Näet myös koko valmistusprosessin virtuaalisesti. Se antaa sinulle paremman käsityksen siitä, kuinka Marmoleum valmistetaan luonnollisista raaka-aineista.

Rekassa on useita interaktiivisia näyttöjä, jotka havainnollistavat Marmoleumin suunnitteluominaisuuksia: leikittele väreillä uuden väripyörän avulla ja luo moodboard inspiroivista kuoseista ja kuvista. Voit jopa visualisoida lattioita eri ympäristöissä Floorplanner-suunnitteluohjelman avulla. Lisäksi ‘dynamics of a building’ -suunnittelukonseptimme selitetään kun vierailijat johdetaan kuvitteellisen rakennuksen läpi, joka korostaa erityistä dynamiikkaa.

Sinulla on myös mahdollisuus saada tietoja ja esitteitä Marmoleumista mediaseinältämme.

Marmoleum Roadshow inside
Marmoleum Roadshow | CO2 neutral

Rekka täynnä Marmoleum-tarinoita

Todennäköisesti jotkut pitävät hieman ristiriitaisena mainostaa kehdosta portille CO2-neutraalia tuotetta dieselrekassa.

Mutta pointtimme on: jokaista valmistettua 2,5 mm Marmoleumin neliömetriä kohden keräämme 40 grammaa* hiilidioksidia kehdosta portille. Ajaminen rekalla, jonka hiilidioksidipäästöt ovat 2 grammaa kilometriä kohden (type Euro 5), vastaa jokaista ajettua 20 kilometriä kohden kompensoimista yhdellä neliömetrillä Marmoleumia.

Rekkamme on myös varustettu aurinkopaneeleilla, jotka antavat virtaa rekan laitteille. Ja koska tulemme luoksesi sen sijaan, että joutuisit matkustamaan Forbon näyttelyihin ympäri Eurooppaa, säästetään myös matkoissa.

*Lähde: Marmoleum 2.5mm EPD

Marmoleum Roadshow | impression
Marmoleum Roadshow | impression sample wall

Marmoleum-rekka käy useimmissa Euroopan maissa. Tiistaina 7.6.2022 klo 9.00 - 17.00 tulemme Helsinkiin.
Klikkaa tästä ja ilmoittaudu mukaan roadshow-tapahtumaamme!

Marmoleum Roadshow | welcome | Photo: Tadas Mikuckis, courtesy of Unsplash

Odotamme näkemistäsi

Elokuusta 2021 lähtien Forbon Marmoleum-rekka on matkustanut Euroopan halki ja tarjonnut mahdollisuuden vierailijoille oppia lisää CO2-neutraalista Marmoleumista.

7.6.2022 saavumme Helsinkiin. Monien digitaalisten tapaamisten jälkeen odotamme innolla tapaavamme sinut kasvokkain.

Forbon Marmoleum rekassa voit oppia lisää linoleumin valmistuksesta, koskettaa raaka-aineita, nähdä materiaaleja ja tutustua tuotteisiimme sekä tehdä virtuaalikierroksen Hollannin tehtaallamme.