Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Marmoleum Signature

Marmoleum Signature antaa Marmoleum-laatoillemme ainutlaatuiset ominaisuudet lisäämällä siihen kevyen kaiverruksen. Saatavana on neljä erilaista kaiverrettua kuosia ja olemme luoneet jokaista kuosia varten useita kiehtovia lattiavaihtoehtoja. Signature-laatat soveltuvat täydellisesti yhdisteltäviksi Marmoleum Modular -malliston laattojen kanssa. Tutustu Signature-kuoseihimme: Raw, Circle, Cube ja Tattoo.

Marmoleum Signature

  • Marmoleum Signature CUBE
  • Marmoleum Signature TATTOO
  • Marmoleum Signature RAW
  • Marmoleum Signature CIRCLE

Marmoleum Signature -mallisto

Marmoleum Signature -mallisto

Marmoleum Signature antaa Marmoleum-laatoillemme ainutlaatuiset ominaisuudet lisäämällä siihen kevyen kaiverruksen. Laserkaiverrus on olemassa olevaa teknologiaa puun ja metallin kaltaisissa materiaaleissa ja se lisää materiaalin koristeellista arvoa.

Linoleumiin käytetään täysin uutta kaiverrusteknologiaa. Kosketuksettomalla työmenetelmällä toteutetaan kaiverrus, joka noudattaa materiaalia luonnollisella tavalla, kirjaimellisesti muodostamalla viivat materiaalin läpi, noudattaen samalla Marmoleumin rakennetta.

Kaiverrus tehostaa Marmoleum Modularin leikkisää identiteettiä ja sillä voidaan luoda entistä näyttävämpiä lattiakuoseja. Saatavana on neljä kaiverrettua kuosia ja olemme luoneet jokaista kuosia varten useita lattiasuunnitelmia.

Marmoleum Signature Raw
Marmoleum Signature Raw

Marmoleum Signature Raw

Raw-pintarakenne on kutsuva, ei liian huomiota herättävä kuosi. Viivapiirustustekniikkaa on käytetty luomaan nouseva pintarakenne. Tätä epäsymmetristä virtausta korostaa laatan muoto. Raw-kuosia on saatavana koossa 50x25 cm. Lue lisää Raw-kuosista.

Marmoleum Signature Circle

Circle on ainutlaatuinen ympyränmuotoinen kaiverrus, joka yhdistyy retrotunnelmansa ansiosta Bauhaus-muotoiluun. Circle-mallistoa on saatavana suurina ja pieninä ympyrämuotoina laattakoossa 50x50 cm. Lue lisää Circle-kuosista.

Marmoleum Signature Circle
Marmoleum Signature Cube

Marmoleum Signature Cube

Cube on hienostunut ja moderni minimalistinen kuvio. Kuosi luo optisen harhan ja muistuttaa klassista laattamosaiikkia. Cube käsittää kaksi erilaista kaiverruskuviota laattakoossa 50x25 cm. Lue lisää Cube-kuosista.

Marmoleum Signature Tattoo

Tattoo-kuosissa kuvastuu tatuointien yksilöllisen ilmaisun trendi. Se tarjoaa räätälöintimahdollisuuksia, kuten logojen tai kuvien kaiverrusta. Tattoo-kuosi sisältää kolme kuviota. Lue lisää Tattoo-kuosista.

Marmoleum Signature Tattoo

Tekniset tiedot

Technical specifications Signature

Online magazine

Digital magazine Signature

Video

Marmoleum Signature Video

Katso Marmoleum Signature -video saadaksesi lisätietoa ainutlaatuisen kaiverretun Marmoleum-laatan suunnitteluprosessista.
Katso video

Blank 357x268 px