Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Tietoa COVID-19 viruksesta


Me Forbo Flooring Systemsillä tunnistamme huolenaiheet, joita COVID-19 pandemia on aiheuttanut ja joista on tullut osa jokapäiväistä elämäämme. Kannamme vastuumme kaikilla maantieteellisillä alueilla rajoittamalla viruksen leviämistä ja suojelemalla mahdollisimman paljon asiakkaidemme, yhteystyökumppaneidemme ja työntekijöidemme terveyttä ja turvallisuutta. Yrityksemme noudattaa tiukasti hallitusten ja paikallisten terveysviranomaisten antamia sääntöjä kaikissa maissa, joissa harjoitamme liiketoimintaa.

Kaikki tuotantolaitoksemme ovat toiminnassa ja pystymme toimittamaan tilaukset asiakkaillemme. Asiakaspalvelumme ja edustajamme palvelevat sinua sekä puhelimitse että sähköpostitse.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai oman alueesi edustajaan.

Ystävällisin terveisin, Forbo Flooring Systems

Tuotteet

Tarjoamme laajan valikoiman lattiaratkaisuja. Valikoimistamme löytyy eri materiaaleja, kuoseja, värejä ja struktuureja. Tutustu tästä tuotevalikoimaamme.

Tutustu tuotteisiimme

Allura 60055 | 60389 | 63497

Floorplanner

Floorplanner -suunnitteluohjelmamme avulla voit kokeilla eri lattiavaihtoehtoja, värejä ja kuoseja ja katsoa miltä suunnittelemasi lattia näyttää eri tiloissa.

Uutta! Ohjelman avulla voit nyt myös helposti katsoa mikä lattia sopii juuri omaan tilaasi parhaiten. Lataa kuva huoneestasi ja kokeile eri lattiavaihtoehtoja!

Floorplanner

Floor planner Marmoleum Striato
Archidea 56 - Library Caledonian University Library