Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

5 syytä valita CO2-neutraali lattia

Haluatko kestävän lattian, joka ei vaikuta haitallisesti ilmastoomme? Valitse Forbon uusi Marmoleum. Lattia, joka on valmistettu uuden sukupolven linoleumista, jossa ympäristölliset arvot yhdistyvät kulutuskestävyyteen ja moderniin designiin.

Marmoleum Marbled Splash-Fresco 3430-3271
Marmoleum Terra 5804

1. Paranna maailmaa – aloita lattiasta

Forbon Marmoleum on maailman ainoa CO2-neutraali joustava lattiapäällyste ja paras valinta ympäristöllisesti kestävään sisustukseen. Valitsemalla kulutuskestäviä materiaaleja kotiin, toimistoihin, kouluihin, juniin, sairaaloihin tai myymälöihin voit parantaa ilmastoa.

Kestävyyttä kaikilla tasoilla – ympäristö, kestävyys ja design

2. Kestävyyttä kaikilla tasoilla – ympäristö, kestävyys ja design

Kun sanomme, että Marmoleum Marbled on maailman kestävin lattia, tarkoitamme lattiaa, joka on niin kestävä, että se voidaan asentaa tiloihin, joissa kulutuskestävyydelle, lujuudelle ja käyttöiälle asetetaan korkeat vaatimukset ja jonka design on niin rakenteeltaan, kuoseiltaan kuin väreiltään erittäin korkealaatuisia.

Parempi sisäympäristö

3. Parempi sisäympäristö

Marmoleum ei vain ole valmistettu luonnollisista raaka-aineista vaan se on myös luonnon inspiroima. Valitsemalla lattian Marmoleum Marbled -linoleumimallistosta saat valittavaksesi laajan väri- ja kuosivalikoiman. Malliston lattioissa ulko- ja sisäympäristön välinen raja hälvenee terveyden ja hyvinvoinnin eduksi.

Paljon valinnanvapautta väreissä ja kuoseissa

4. Paljon valinnanvapautta väreissä ja kuoseissa

Forbon Marmoleum -lattiamallistot sisältävät yli 200 väriä ja yli 15 kuosia. Tämä antaa sinulle paljon valinnanvapautta sekä sävyn valinnassa, kuoseissa että erilaisissa pintarakenteissa. Voit yhdistellä vapaasti eri värejä ja kuoseja kuten uudessa Marbled-mallistossamme, jossa on viisi luonnon inspiroimaa kuosia.

Valmistettu luonnon omista raaka-aineista

5. Valmistettu luonnon omista raaka-aineista

Forbon Marmoleum valmistetaan 97 %:sti luonnon omista raaka-aineista, joista 70 % on nopeasti uusiutuvia ja 43 % kierrätettyä. Marmoleum-lattia on biologisesti hajoavaa ja kun lattia yli 30 vuoden kuluttua on käytetty loppuun, se on helppo hävittää vaikuttamatta haitallisesti ympäristöön.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko lisää uutisia tuotteista, innovaatioista sekä kiinnostavista arkkitehtuurikohteista, joihin Forbo osallistuu? Uutiskirjeestämme saat inspiraatiota kaikkialta maailmasta. Esittelemme siinä kaikkea upeista toimistoista ja kulttuurirakennuksista koulu- ja sairaalaympäristöihin, joissa toimivuus ja kestävyys ovat keskipisteessä.

Tilaa uutiskirjeemme