Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

Afdeling
De afdeling Group Sales Support is verantwoordelijk voor de afhandeling en ondersteuning van interne verkooporganisaties en het verstrekken van de juiste informatie aan de eigen fabrieken.

Manager Group Sales Support

Functie
In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor de juiste gang van zaken binnen het team van Group Sales Support, bestaande uit 6 personen.

Tevens ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van internationale Key Accountmanagers ten behoeve van niet standaard producten en vergezel je hen bij hun bezoeken aan key accounts voor het geven van technische, logistieke en commerciéle informatie.

Daarnaast houd je je bezig met het geven van interne, externe en internationale trainingen en presentaties.

Je rapporteert in deze leuke en uitdagende functie aan een van de MT leden, te weten de Group Sales Services Manager.

Functie-eisen
Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO of gelijkwaardig niveau en ruime werkervaring in een technische / commerciéle omgeving. Je hebt leidinggevende ervaring, bij voorkeur in een rol als manager Customer Services.

Je hebt ervaring met het werken met een geautomatiseerd systeem, bij voorkeur SAP. Ervaring met het bezoeken van klanten is een pré. Goede schrijf- en spreekvaardigheid in het Engels zijn een vereiste.

Het spreekt je aan om in een klein, hecht team te werken met een breed takenpakket. Je beschikt over een hands-on mentaliteit.

Aanbod
Naast een goed salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals laptop en i-Phone bieden we je een uitdagende en leuke functie in een informele omgeving.

Sollicitatie
Stuur je brief en cv binnen twee weken naar Forbo Flooring Coral N.V., t.a.v. Inge Bakker, afd. Personeelszaken, postbus 17, 1560 AA Krommenie. Een e-mail sturen kan ook: inge.bakker@forbo.com.

Eerst meer weten? Neem contact op met Joost van Leeuwen (Group Sales Services Manager), tel. 075 – 6273273.
inge.bakker@forbo.com