Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

De afdeling
De Nederlandse markt is een zeer belangrijke afzetmarkt van Forbo Flooring Systems. Naast de A-merken Marmoleum® en Novilon® en Coral®, voert Forbo hoogwaardige collecties projectvinyl, projecttapijt en Flotex®. De afdeling Marketing Nederland is onder meer verantwoordelijk voor de introducties, promotie en ondersteuning van het complete productportfolio voor zowel de projecten- als de consumentenmarkt. De doelgroepen bestaan voor de projectenmarkt uit architecten, ontwerpers en facilitair managers werkzaam voor onderwijs- en zorginstellingen, projectinrichters en vloerenbedrijven. Voor de consumentenmarkt zijn de doelgroepen de tussenhandel/woninginrichter en de consument.

Eén van de belangrijkste doelstellingen voor de Medewerker marketing (digitale) communicatie is om de online zichtbaarheid van Forbo Flooring Nederland verder vorm te geven en ten uitvoer te brengen. Alle uitingen zijn in 1e instantie digitaal en 2e instantie non-digitaal. Dit betekent dat er affiniteit moet zijn met zowel online- als offline communicatie tools.

Medewerker Marketing (Digitale) Communicatie

De functie
De Medewerker Marketing (Digitale) Communicatie houdt zich zowel bezig met de projecten- als consumentenmarkt en richt zich op de volgende aandachtsgebieden:
- Ontwikkeling en implementatie van digitale marketing concepten en activiteiten richting de doelgroepen;
- Opvolgen & uitwerken van mediaplannen;
- Ontwikkeling van marketing communicatie middelen tbv campagnes, nieuwe collecties & segmenten;
- Ontwikkelen van activiteiten voor de pers en genereren van free publicity;
- Verder ontwikkelen en uitbouwen van de internetsite, social media & microsites;
- Ontwikkelen van eigentijdse communicatieconcepten en middelen, zoals digitale magazines, infographics, animaties, film;
- Administratieve vaardigheden.

Je rapporteert in deze functie aan de Manager Marketing Communicatie.

Het profiel
- HBO- dan wel academische opleiding, bij voorkeur in een communicatierichting met minimaal 3 jaar marketing- en/of communicatie ervaring;
- Organisatietalent, hands-on mentaliteit en analytisch vermogen;
- Ervaring in het schrijven van teksten;
- Gevoel voor trends en vormgeving;
- Bij voorkeur kennis van een deel de doelgroepen en de marktsegmenten;
- Goed Nederlands en Engels kunnen spreken en schrijven;
- Kennis van photoshop, indesign, online applicaties is een pré.

De ideale kandidaat voor deze functie is vooral creatief en genereert snel oorspronkelijke ideeën en weet die te vertalen in originele uitingen en communicatiemiddelen.

De arbeidsvoorwaarden
Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden in een professionele en inspirerende organisatie, waar met plezier en met respect voor elkaar wordt gewerkt.

De salarisindicatie voor deze functie is € 3.200,00 bruto per maand bij een voltijds dienstverband (38 uur). Daarnaast hebt je recht op 8% vakantiegeld, een 13e maand en bieden wij je de mogelijkheid opleidingen te volgen in je vakgebied.

Informatie & sollicitatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Astrid Steelink, Manager Marketing Communicatie op 075-647 7225. Voor vragen omtrent de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Lucia Fijlstra, HR Adviseur op 075-647 7368.

Iets voor jou? Wij zien je sollicitatie graag vóór 26 april 2018 tegemoet via onderstaande 'solliciteer'-knop.
lucia.fijlstra@forbo.com