Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

Organisatie
Forbo Flooring systems is de wereldwijde, toonaangevende producent en leverancier van hoogwaardige vloeren voor de project- en consumentenmarkt.
Bekende producten zijn o.a. Marmoleum, Allura, Sphera, Flotex, Tessera, Eurocol, Nuway en Coral.

De Business unit die o.a. verantwoordelijk is voor Coral & Nuway maakt en levert vloeren voor entree systemen & voor de segmenten rail en marine.

De cultuur van de organisatie laat zich het best omschrijven als vriendelijk en open, maar ook direct en resultaatgericht. Het behalen van gezamenlijk succes en plezier in het werk staan bij Forbo Flooring Coral voorop.

Monteur Electrotechniek TD (fulltime)

Afdeling
De Technische Dienst houdt zich bezig met onderhoud, reparatie en revisie aan de produktie apparatuur.

Functie
Je verricht onderhoud, reparatie en revisie aan de produktie apparatuur op met name elektrotechnisch en elektrisch gebied. Daarnaast lokaliseer en verhelp je storingen aan de produktie apparatuur om een ongestoorde produktievoortgang te waarborgen. Installatie van nieuwe machines, overige werkplaatswerkzaamheden en een storingsdienst maken het takenpakket kompleet.

In deze functie rapporteer je aan de Chef Technische Dienst.

Functie-eisen
Je beschikt over een afgeronde elektrotechnische opleiding of je hebt dit niveau door ervaring verkregen. Je hebt een brede interesse op elektrotechnisch/ elektrisch gebied. PLC kennis en ervaring zijn een pré.

Aanbod
Naast een goed salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden bieden we een uitdagende en leuke functie in een informele omgeving.

Sollicitatie
Stuur je motivatie en cv binnen twee weken naar Forbo Flooring Coral N.V., t.a.v. Inge Bakker, afd. Personeelszaken, postbus 17, 1560 AA Krommenie. Een e-mail sturen kan ook: inge.bakker@forbo.com.

Eerst meer weten? Neem contact op met Marc Jager (Chef Technische Dienst), tel. 075 – 6273273.
inge.bakker@forbo.com