Land auswählen

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

Forbo Eurocol Nederland BV, gevestigd in Wormerveer, is onderdeel van Forbo International in Zwitserland en is producent van vloerbedekkingslijmen, tegellijmen, voegproducten en egalisaties voor wand en vloer. Met een eigen productontwikkeling, productie en verkooporganisatie in Wormerveer (130 medewerkers) kunnen we snel inspelen op de wensen van onze afnemers en op veranderingen in de markt binnen ons vakgebied. Kennis, kwaliteit en service zijn belangrijke kenmerken voor onze producten en onze dienstverlening. Mede daarom zijn wij al jaren marktleider.

In verband met een wijziging in de bezetting van de afdeling zijn wij bij EUROCOL op zoek naar een fulltime:

Teamleider Magazijn Gereed Product (m/v)

Het Magazijn Gereed Product telt 9 medewerkers (een meewerkend voorman, een administratief medewerker en magazijnmedewerkers). Je rapporteert aan de Supply Chain Manager.

Als Teamleider MGP ben je verantwoordelijk voor de resultaten in het MGP en tevens ben je verantwoordelijk voor de correcte omgang met en opslag van goederen en tijdig afhandelen en leveren van orders.

Je taken:
 • Op coachende wijze aansturen en begeleiden van de medewerkers van het MGP.
 • Het bewaken van procedures, huisregels en veiligheid binnen het MGP.
 • Het opstellen en invoeren van een afdelingsjaarplan.
 • Initiëren van verbeteringen in de logistieke processen en de automatisering daarvan.
 • Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken.
 • Het maken en bijhouden van een personeelsplanning op basis van de productieplanningen van de verschillende afdelingen.
 • Zorgdragen voor een juiste, tijdige en correcte goederenstroom, zowel intern als naar onze klanten.
Je profiel:
 • Afgeronde opleiding op HBO niveau, richting logistiek.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke leidinggevende functie in de logistiek.
 • Uitstekende communicatieve eigenschappen (woord en geschrift) in het Nederlands en Engels.
 • Zelfstarter, initiatiefrijk, doorzetter, oplossingsgerichte denker.
 • Servicegericht, accuraat, diplomatiek, stressbestendig en pro-actief.
 • Flexibel inzetbaar, geen 9-5 mentaliteit
 • Je hebt ervaring met of kennis van ERP systemen en kunt uitstekend overweg met Excel en andere Microsoft Office toepassingen.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een leuke, uitdagende, zelf verder te ontwikkelen positie aan in het Magazijn Gereed Product. Een veelzijdige functie, waarbij je met jouw inzet kunt bijdragen aan het succes van onze producten. Eurocol kent goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Heb je interesse of ken je iemand die interesse heeft: stuur dan voor 6 april 2018 een bondige, gemotiveerde, sollicitatiebrief met actueel CV naar de afdeling HR via hr.eurocol@forbo.com
Mocht je nadere informatie over de functie wensen, dan kun je contact opnemen met Bart Reiling telefoon 06 – 12551940 of 075-6271610


hr.eurocol@forbo.com