Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Gulve til togindustrien

Forbo tilbyder et omfattende udvalg af godkendte gulvbelægningsprodukter til togindustrien. Produkterne omfatter blandt andet indgangssystemer, sikkerhedsgulve, vinylgulve, linoleumsgulve, tekstiltæpper, flokkuleret gulvbelægning samt klæbemiddel, tilbehør og monteringsværktøj.

Flotex
Marmoleum Striato - Dutch railways
Tessera railway flooring
Coral Classic måtter

Coral

Et kvalitetsmåttesystem til indgangspartierr reducerer omkostninger til rengøring, reparation og vedligeholdelse. Forbo Coral opsamler 94 % af alt udefrakommende snavs og fugt og kan reducere rengøringsomkostningerne med op til 65 % og beskytte den indvendige gulvbelægning. Den beskytter også gulvet, så det ikke bliver glat og farligt. Vi har en løsning til alle anvendelser og områder. Alle tekstilserier er velegnede til togindustrien.

Flotex

Flotex er en tekstilgulvbelægning i en klasse for sig. Flotex er opbygget af en solid vinylforstærket basis med en tæt flokkuleret overflade af 6,6 nylonfibre, som er fastgjort til basislaget. Flotex er ekstremt formstabil og ligner en tekstilgulvbelægning, men har samtidig den elastiske gulvbelægnings funktionelle, slidstærke og rengøringsvenlige egenskaber. Alle Flotex-kollektioner er velegnede til togindustrien. Vi anbefaler også, at du besøger Flotex Vision-webstedet, hvor du kan finde et stort udvalg af mere end 500 design med digitalt print, hvoraf nogle kan tilpasses med andre farver. Du kan også sende os dit eget skræddersyede design, som vi kan trykke til dit særlige anvendelsesområde. Det giver dig frihed til at skræddersy gulvet til dit særlige formål.
Klik for at gå til Flotex
Klik for at gå til Flotex Vision-webstedet

Transport flooring