Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Gulve til bus- og rutebilsindustrien

Forbo tilbyder et omfattende udvalg af godkendte gulvbelægningsprodukter til bus- og rutebilsindustrien. Produkterne omfatter blandt andet indgangssystemer, sikkerhedsgulve, vinylgulve og flokkuleret gulvbelægning samt klæbemiddel, tilbehør og monteringsværktøj.

Flooring in transport
Transport flooring

Skridsikker belægning

Mere end 37 % af ulykker med personskade skyldes, at folk glider eller snubler på gulvbelægningen. Snuble- og glideulykker er den hyppigste årsag til personskader på arbejdspladsen. Et Step-gulv reducerer risikoen for glideulykker markant. Beskyt buspassagererne med en sikkerhedsgulvbelægning. Vi har forskellige kollektioner med en skridsikkerhed op til R12, som er særlig velegnede til busser og rutebiler.
Klik for at gå til vores sikkerhedsvinylserie
*Kilde: Det britiske arbejdsmiljøministerium.

Flotex

Hvis du vil give passagererne mere luksus, skal du vælge en Flotex flokkuleret gulvbelægningsløsning. Denne særlige gulvbelægning føles og ser ud som et gulvtæppe, men med en elastisk gulvbelægnings slidstyrke. Flotex flokkuleret gulvbelægning er en helt speciel tekstilgulvbelægning, som kombinerer slidstyrke og holdbarhed med gulvtæppets varme og behagelige egenskaber. Flotex er opbygget af en solid vinylforstærket basis med en tæt flokkuleret overflade af 6,6 nylonfibre, som er fastgjort til basislaget.
Flotex er ekstremt formstabil og ligner en tekstilgulvbelægning, men har samtidig den elastiske gulvbelægnings funktionelle, slidstærke og rengøringsvenlige egenskaber.
Klik for at gå til Flotex-kollektionen

Flotex flooring
Transport flooring

Eternal vinylbelægning

I vores Eternal-allroundvinylkollektion finder du en kombination af moderne design i en meget slidstærk og praktisk serie – uanset anvendelsesformålet.
Kollektionen omfatter en afbalanceret serie af trædesign, stendesign og abstrakte design kombineret med en omfattende, moderne farvepalet, som med sikkerhed vil komplettere din indretning.
Klik for at gå til Eternal-kollektionen

Bus & Coach brochure

  • Limited commands

    Bus & Coach brochure
    Test123 -Sandro