Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Nederlandse Spoorwegen

Nederlandse Spoorwegen er det største jernbaneselskab i Nederlandene. Skal moderniserer 250 dobbeltdækkere med Marmoleum.

Download her Case study Dutch Railways

Marmoleum Striato – Nederlandse Spoorwegen
Tessera tekstilmåtte i togvognen

East Midlands Trains

Der kan være få miljøer mere udfordrende for gulvbelægninger end indersiden af en travl salonvogn. Specifikatorer, der er involveret i interiøret, passer ud af nyt og renoveret rullende materielt, og skal være sikre på, at deres udvalgte produkter har den usædvanlige holdbarhed, der kræves for at opretholde udseende og ydeevne, på trods af slid fra intensiv fodtrafik, tunge lastbagage og trolleys og den strenge rengøringsordninger pålagt i passagertransportmiljøer.

Download her East Midlands Case study

Kiwi Rail

New Zealands største togvirksomhed udvider sin flåde af premium-tog med 16 nye panoramavogne for at forbedre passagerernes oplevelse og lade besøgende fra hele verden virkelig nyde nogle af landets mest spektakulære og fantastiske omgivelser. Forbo Flooring Systems har samarbejdet med Barnacle Design, en designkonsulent i Auckland, der tilbyder moderne tekstilgulve til de nye tog.

Download her Kiwi Rail Case study

Kiwi Rail sporvogn med gulv fra Forbo Flooring Systems
Translink NI Railways Coral Entrance Mat fra Forbo Flooring Systems

Translink NI Railways

Translink NI Railways har for nylig opgraderet sin flåde af 20 nye klasser 4000 toge fra den spanske togfabrikant Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles (CAF) i en af sine største indkøbsprojekter nogensinde. De nye toge begyndte at rulle i 2011 og 2012, hvilket medførte en lang række indvendige og udvendige designforbedringer, der har moderniseret jernbaneflåden og væsentligt øget kundeoplevelse.

Download her Translink NI Railways case study

Auckland Transport

Forbo Flooring Systems tilbyder gulvbelægninger til en 57 flåde elektriske tog bygget af den spanske togfabrik, Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles (CAF) til Auckland Transport, et nystiftet statsejet selskab, der er toppen af et nyt integreret transportsystem gennem New Zealands største by.

Downlaod her Auckland rail case study

Auckland Transport togvogn med Tessera tekstilmåtte
Russisk jernbanevogn med gulvbelægning fra Forbo Flooring Systems

Russian Railways

Forbo har i tæt samarbejde med Transport Technic, en russisk distributør med omfattende ekspertise inden for service af jernbanevirksomheder, sikret det krævede certifikat, der kræves i henhold til de russiske brandsikkerhedsforskrifter, og har gennemført test af to af vores højtydende plastgulv.

Hidtil er over 30.000 m² af de to certificerede gulvmåtter blevet leveret til det russiske jernbaneselskab, Moscow Locomotive Repair Works, til brug ved renovering af elektriske sporvogne som en del af et igangværende renoveringsprojekt af jernbaneflåden.

Download her Russian Railways Case Study

Hitachi Rail

Forbo Flooring Systems arbejder i øjeblikket tæt sammen med Hitachi Rail på talrige nybyggede jernbaneprojekter, herunder; Trans Pennine Express, Abelio Scot Rail, Vesten af England og IEP Great Western Main Line / East Coast Main Line.

Alle køretøjer har Coral Classic FR i vestibuleområderne, og Abelio Scot Rail-projektet har også Coral Move FR tæpper i salonen.

Download her Hitachi Rail Case Study

Hitachi rail