Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Step skridsikker vinyl til busser
Step skridsikker vinyl til busser

Step skridsikkert gulv

Ved at vælge et Step gulv får du et skridsikkert underlag, som modvirker ulykker som følge af glatte gulve. Gør rejsen sikkere for passagerne ved at montere en skridsikker gulvbelægning i busser. Vi har flere kollektioner med en skridsikkerhed op til R12, som er specielt fremstillet til brug i busser.

Step Produktblad
Bestil en gratis prøve på Step

Flotex tekstilt gulv

En måde at give busserne et mere eksklusiv flook er ved at benytte vores unikke tekstile gulv Flotex. Den eneste tekstile belægning som er lige så nem at gøre ren som et eleatisk gulv.
Et Flotex gulv er et unikt tekstllt gulv som kombinerer et elastisk gulvs slidstyrke og holdbarhed med varme og komfort. Flotex har en solid vinylforstærket bagside og en overfalde med særlig tætte fibre i glat opretstående 6-6 nylon, der har evne til at opsamle fine støvpartikler.

Flotex er ekstremt dimenssionsstabil og ligner en tekstil gulvbelægning samtidig med, at det er lige så funktionelt, holdbart og enkelt at rengøre som et almindeligt gulv.

Flotex produktblad
Bestil en gratis Flotex prøve

Flotex til busser
Eternal til busser

Eternal vinylgulv

Vinylkollektionen Eternal er en enestående kombination af moderne design og en stærk, holdbar og praktisk anvendelig serie.

Kollektionen omfatter en afbalanceret serie af trædesign, stendesign og abstrakte design kombineret med en omfattende, moderne farvepalet, som vil komplettere din indretning.

Eternal produktblad
Bestil en gratis Eternal prøve

Coral entrémåtter

Et måttesystem af høj kvalitet reducerer omkostningerne til rengøring, reparation og vedligeholdelse. Ved at stoppe op til 94% af snavs og fugt kan Coral reducere rengøringsomkostningerne med op til 65% og forlænge levetiden på de øvrige gulve. Coral reducerer riskolen for faldeulykker og er perfekt til indgange i busser og på trappetrin.

Coral Produktblad
Bestil en gratis Coral prøve

Coral entrémåtter til busser