Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Bulletin Board

Linoleum til opslagstavler, Bulletin Board tilbyder en praktisk, simpel løsning til at samle og udveksle tanker og ideer, overalt hvor mennesker planlægger, tænker kreative tanker og mødes. Ganske enkelt; del dine tanker ved at hæfte dem på væggen.

Bulletin Board - opslagstavle linoleum

  • Bulletin Board 2187 & 2211
  • Bulletin Board 2106
  • Bulletin Board 2182
  • Bulletin Board
  • Bulletin Board 2162

Om Bulletin Board

Bulletin Board - fastholder dine tanker...

Bulletin Board er en praktisk og enkel løsning, når tanker skal fastholdes og ideer udveksles – overalt hvor mennesker planlægger, tænker kreative tanker og mødes. Systemet er såre simpelt: Del dine tanker ved at hæfte dem op på væggen.
Bulletin Board er et naturligt materiale, som kan indrammes og hænges op som en ’gammeldags’ opslagstavle eller fastgøres direkte, uden ramme og integreres i væggen. Overfladen er behagelig at røre ved, og du kan vælge mellem en lang række farver. På den måde skaber Bulletin Board et dekorativt element i rummet samtidig med, at den er en praktisk hjælp i hverdagen.

Bulletin Board for your thoughts
Bulletin Board 2162 MOODBOARD

Altid æstetisk og klar til nye ideer

Med både styrke og elasticitet er Bulletin Board det ideelle materiale til opslagstavler og andre overflader, hvor ideer og information skal slås op og udveksles. Bulletin Board bibeholder sin elasticitet og smuldrer ikke, som det ofte sker for traditionelle softboards. Når du trækker tegnestiften ud, trækker hullet sig sammen på grund af materialets karakteristiske fleksibilitet og indhold af naturlige materialer. Derfor fremstår Bulletin Board altid pæn og klar til nye ideer og indfald.

Naturlig & robust

Bulletin Board fremstilles af naturlige og fornybare råvarer. En kombination af oxideret linolie, harpiks og fintmalet kork giver produktet dets fleksibilitet og elasticitet. Denne kombination resulterer i et produkt med en usædvanlig holdbarhed.

raw materials linoleum
Bulletin Board 2106 TIMELINE

Praktisk og hygiejnisk

Bulletin Board tiltrækker ikke støv og er naturligt hygiejnisk. Derfor er produktet en oplagt løsning i for eksempel klasseværelset til skiftende installationer eller i kontormiljøet, hvor mange fingre hver dag er i kontakt med produktet.

Det store farveoverblik

Bulletin Board fås i hele 15 moderne farver, der både hver for sig eller i forening giver karakter og atmosfære til indretningen.

Farveskalaen er tilpasset Forbos linoleumsgulv, Marmoleum, og alle farver er velegnede til at kombinere med andre overflader som træ, sten, aluminium etc. På den måde er du sikret en vægbeklædning med både dekorative og praktiske egenskaber.

Få overblik over Bulletin Board farverne

Bulletin Board colour overview B

Muligheder med Bulletin Board

Bulletin Board 2182 WORLDMAP

VÆGLØSNINGER: Bulletin Board levereres i ruller på op til 28 meter i længden og 1,22 meter i bredden. Tre udvalgte farver fås desuden i 0,83 meters bredde. Det gør produktet egnet til større monteringer i konferencelokaler eller på vægge i gangarealer. Faktisk er det kun din fantasi, der sætter grænserne.

Bulletin Board 2182 WORLDMAP

INVENTARLØSNINGER: Tænk ud af boksen i det moderne, bæredygtige kontormiljø. Lad skillevægge eller møbelelementer være en del af at udveksle information og gode ideer. Vi hjælper dig med at udnytte Bulletin Boards store fleksibilitet til nye, kreative muligheder.

Vægløsninger

Bulletin Board

INDRAMMET LØSNING: Bulletin Board kan monteres i ramme, så det får et elegant og næsten kunstnerisk look, der – hvad enten du vælger en stilfærdig ensfarvet eller dekorative kombinationer – understøtter indretningen.

Bulletin Board

DEKORATIVE LØSNINGER: Bulletin Board er fleksibelt og let at skære, kombinere og montere. Derfor har du nærmest ubegrænsede muligheder for at designe kreative vægdekorationer – med en praktisk funktion.

Farve oversigt

Colour overview

Bulletin Board is available in an exciting and intense range of 15 colours, that gives character and atmosphere to its environment.

The colours have been harmonized with Forbo’s offer in Marmoleum floor coverings which in turn also makes them suitable for combinations with other materials such as wood, stone, aluminium or plaster, creating decorative as well as functional wall surfaces.
Got to the Bulletin Board colour overview

Bulletin Board colour overview

Find inspiration

Pinterest page INT

Vi udfordrer studerende

Vi udfordrer studerende

Vi udfordrer elever fra design akademier verden over til at arbejde med vores møbler og pinboard linoleum produkter og skabe hvad de føler kan gøres med det.

At arbejde med unge designere giver os mulighed for at se på vores produkter på en anden måde, udforske mulighederne fra en anden vinkel, samtidig med at eleverne kan udtrykke deres kreativitet og få erhvervserfaring.

Læs mere om de studerendes udfordringer

Falmouth students - student challenge

Montering

Bulletin Board monteringsanvisning

Kontakt

Kontakt vores Furniture team