Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Salone del Mobile 2019

Forbo Flooring Systems udstiller på Salone del Mobile i Milan 9. - 14. april 2019. Vi er en del af den hollandske pavillon, som findes i alazzo Franceso Turati.

Masterly Courtyard

Masterly - Rembrandt fortolket som gulv

Temaet i år; "Masterly - the Dutch Pavilion " er knyttet til Rembrandt året i Holland (350 året for hans død). Vi udstiller i Palazzo, værelse 26 og præsenterer koblingen mellem på den ene side Rembrandts verdenskendte kunstværker og på den anden side Forbos 150 årige erfaring med tilsvarende teknikker og håndværk.

Masterly Rembrandt
Forbo Linoleum poster

Produkter som vises i Milan

Når man ser på materialerne i Rembrandts palette er der en slående lighed med de råmaterialer, der anvendes til fremstilling af linoleum. Rembrandts lærred udgør bagsiden af linoleum,hans maling er lavet af de samme farvepigmenter og vegetabilsk olie, som udgør farven i linoleum, og Rembrandts særlige måde at anvende teknikker på ses i udviklingen af de linoleumsmønstre, som designes i dag.

Forbos palette er som Rembrandts. Hans særlige måde at anvende pigmentering og materialer til at lægge farve, struktur og taktilitet på sine malerier svarer til Forbos teknikker og håndværk. Det er nu tilgængeligt for moderne og nutidige rum på steder, hvor mennesker bor, arbejder, interagerer, slapper af, helbreder, lærer og leger.

På udstillingen vil duunne opleve en både historisk og tilbageskuende og innovativ måde at anskue både kunst og linoleum på.

Farverne er inspireret fra den gamle plakat, og de har klare referencer til lmange af Rembrandts værker, og du vil kunne opleve stoflige nyfortolkninger af den hollandske malers værker på pavilionens gulv - i linoleum og Flotex.

Marmoleum

Besøger du os vil du opleve mange forskellie linoleumsstrukturer og farver som aller har en reference til Rembrandts verdenskendte palette. Vores linoleumsbrand Marmoleum er den eneste co2 neutrale elastiske gulvbelægning i verden og det bedste valg til byggerier med en bæredygtigprofil.

Flotex Vision

Når du går gennem værelse 26 i Palazzo Franceso Turati på Salone del Mobile 2019, vil du se vores Flotex vision (vaskebare tekstilbelægning) med forskellige motiver fra Rembrands malerier.

Marmoleum CO2
Marmoleum Vivace 3427 floor

Practical information

Addresse:
Palazzo Francesco Turati
Via Meravigli, 9/b, 20123 Milano

Åbningstid under Salone del Mobile 2019:
Tirsdag 11:00 - 17:00
Onsdag 11:00 - 22:00
Torsdag - lørdag 11:00 - 19:00
Søndag 11:00 - 16:00

Læs mere om Masterly, The Dutch in Milano:
www.masterly.nu

Foto: Palazzo Francesco Turati, Masterly - Dutch Pavilion by Uniquole www.masterly.nu

Masterly Palazzo