Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

WO Interior A/S - Kyoto hæve-sænke bord

WO Interior A/S - Kyoto hæve-sænke bord
  • koyoto bord hævet
  • Koyto round table 1
  • Table
  • Koyto ellipse table
  • Koyto mobile app

UDFØRELSE
Basismateriale: 22 mm mdf
Beklædning: Furniture Linoleum 4174 Conifer, 4181 midnight blue, 4023 Nero

EVERGREEN
En lang holdbarhedsdato med respekt for resurser og klima, kombineret med tilpasningsevne til alle brugerbehov er de helt centrale overskrifter for en ny hæve-sænke bordserie fra WO Interior A/S. Serien bærer navnet ’Kyoto’, der skal bringe den globale klimaprotokol fra 1997 i erindring.

- Discount og brug-og-smid-væk falder i popularitet i takt med forståelsen for CO2 belastning og bæredygtighedens krav om resursebevidsthed, lyder vurderingen fra WO Interiors direktør Niels Fl. Troelsen, der har udviklet Kyoto i samarbejde med designerparret Lise & Hans Isbrand. Kyoto illustrerer, at bæredygtighed også forudsætter en fleksibel tilpasningsevne til vekslende brugssituationer.

- Vi ser en sammensmeltning af brugskravene fra private kunder og fra kontraktmarkedet. På ofte dyre og derfor færre kvadratmeter har begge behov for et multifunktionelt bord, der kan løse flere opgaver: Fra møde over undervisning til arbejde, spise og fritid, forklarer Niels Fl.Troelsen og fremhæver de individuelt designede bordplader på samme batteridrevne hæve-sænke stel, styret af en applikation på telefonen.

- Bordserien udmærker sig ikke bare ved at være arkitektonisk gennemtænkt, men også ved anvendelsen af de bedste materialer. Som førende ambassadører for linoleum til møbler og inventar var valget af Furniture til Kyoto helt naturligt, uddyber Niels Troelsen.

Kyoto blev præsenteret på 3 Days of Design i København i maj 2019

Produkt Kyoto Hæve-sænke bord
Designer Lise & Hans Isbrand, designere mDD
Producent WO Interior A/S
Foto WO Interior A/S

Documents

  • Document