Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Revius Lyceum - bæredygtig skole, Holland

Revius Lyceum - bæredygtig skole, Holland
  • Marmoleum Solid, Allura Wood
  • Flotex Dutch Design
  • Marmoleum Solid, Flotex Vision (Linear)
  • Marmoleum Solid, Flotex Vision (Linear)
  • Flotex Vision (Linear)
  • Allura (wood), Flotex, Marmoleum Solid

Omgivet af natur ligger den ombyggede skole Revius Lyceum i Doorn, Utrecht. Det bæredygtige design har været omdrejningspunktet for renoveringen; minimalt energitab og minimal ”ydre” indvirkning på det skovklædte miljø. Midt i bygningen ligger en monumental læsesal. Dagslyset strømmer ind i bygningen, som er i fin kontakt med den omkringliggende skov. Det er læring i naturen.

Reference Comissioned by Revius Lyceum
Bygherre Burgland Bouw
Gulvlægger Ben de Graaff
Arkitekt Spring Architects
Fotograf Erik Poffers
Sted Doorn, NL

Documents

  • Document