Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Webinar

Farvers indflydelse i interiører

Forbo er vært for et nyt webinar tirsdag den 6. april, hvor Karen Haller og Carola Seybold vil diskutere vigtigheden af farver og deres indflydelse på trivslen i boliger og kommercielle rum.

Webinar farvepsykologi

Gratis webinar Farver...! Indfyldelse på trivslen i indretnngen

Der har været mange undersøgelser om anvendelse og påvirkning af farvers brug. Farver kan trods alt være lige så stærke som ord og kan endda have en indvirkning på menneskets trivsel. Heldigvis er der nyttige værktøjer og retningslinjer, der kan støtte dig som designer eller arkitekt i din designproces.

Deltag i vores webinar med moderator Willem Burmanje, som er Forbo Floorings direktør for strategisk kommunikation. I dette webinar vil Carola Seybold, leder af Global Key Account Management hos PANTONE®, og Karen Haller, førende global ekspert inden for adfærdsmæssig farve- og designpsykologi, diskutere vigtigheden af at overveje farverne i processen med at skabe effektive farvesammensætninger til boliger og kommercielle rum.

Karen og Carola vil uddybe trendprognoser, eksterne påvirkninger, personlige farvepræferencer, anvendt farvepsykologi og menneskecentreret design. Og du er velkommen til at stille dine spørgsmål under vores live Q&A i slutningen af webinaret.

Dato: 6. april 2021
Tid: 16:00 - 17:00 CET

16:00 - Velkomst + introduktion Carola Seybold
16:05 - Præsentation Carola Seybold
16:20 - Intermezzo + introduktion Karen Haller
16:25 - Præsentation Karen Haller
16:40 - Spørgsmål og svar med Carola og Karen
17:00 - Opsummering

Pantone farver

Om Carola Seybold

Carola Seybold er leder af Global Key Account Management hos PANTONE®. Dens farvesprog understøtter alle farvebevidste industrier; tekstiler, beklædning, skønhed, interiør, arkitektonisk og industrielt design, der omfatter over 10.000 farvestandarder på tværs af flere materialer, herunder trykning, tekstiler, plast, pigmenter og belægninger.

Carola leder det globale team af Key Account Managers, der understøtter kunder over hele verden. Hendes hovedansvar er udvikling og implementering af salgs- og marketingstrategier og opbygning af nye salgskanaler og -områder.

Følg CAROLA på LINKEDIN

Webinar - Carola Seybold

Om Karen Haller

Karen Haller er førende global ekspert inden for adfærdsmæssig farve- og designpsykologi, med speciale i business brands, interiør, sundhedspleje og velvære. Efter at have studeret farver i over 20 år forstår hun, hvordan farve påvirker os, har indflydelse på os, og hvordan virksomheder og designere kan bruge det til at fremme positiv adfærd.

Hun er forfatter til 'The Little Book of Color' (oversat til 14 sprog), og medvirkende forfatter til branchens lærebog 'Color Design Theories and Applications'.


Læse mere om KAREN FØLG KAREN PÅ LINKEDIN

Webinar - Karen Haller