Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Information COVID-19 virus


Hos Forbo Flooring Systems forstår vi de bekymringer og den kompleksitet, vi nu er i på grund af COVID-19-pandemien, der er blevet en del af alles hverdag. Vi tager vores ansvar på alle markeder ved at begrænse spredningen af virussen og beskytte sundheden og sikkerheden for vores kunder, forretningspartnere og medarbejdere så meget som muligt. Vores virksomhed overholder som minimum de regler, der er udstedt af regeringer og sundhedsmyndigheder i alle lande, hvor vi driver virksomhed.

Alle vores produktionsenheder kører, og vi kan levere ordrer og prøver.
Medarbejderne i kundeservice er tilgængelige på mail (info.denmark@forbo.com) og telefon (4492 8500) og er klar til at hjælpe dig med dine forespørgsler.
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte din lokale rådgiver eller kundeservice.

Venlige hilsner fra Forbo Flooring Systems.Produkter

Vi har forståelse for at vi lige nu er i en særlig situation, som kan gøre det svært at finde den information, du søger. Forbo Flooring tilbyder en bred vifte af gulvløsninger i forskellige designs, farver, formater, materialer og strukturer. Her finder du information om vores produktportefølge.

Gå på opdagelse i vores produktpalette

Allura 60055 | 60389 | 63497

Floor planner

Har du udfordringer med at kontakte din lokale rådgiver eller kundeservice for at drøfte forskellige gulvdesigns – men stadig er interesseret i et nyt gulv? Du kan altid benytte vores floor planner og designe dit eget gulv.
Vi tilbyder nu en ny feature i værktøjet: upload (gratis) et billede af dit eget rum og find den gulvløsning som passer bedst ind i miljøet/indretningen.
Gå til floor plannerFloor planner Marmoleum Striato

References

Har du ikke mulighed for at gå ud? Du kan altid se vores referencer i forskellige segmenter, lande og med forskellige Forbo gulvløsninger og inventarbeklædninger.
Se vores referencer


Archidea 56 - Library Caledonian University Library