Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Webinar - Marmoleum live forward

A peak into a CO2 neutral future

For første gang nogensinde er Forbo Flooring Systems vært for et internationalt webinar. I denne online event vil Christina Gamboa og Daan Roosegaarde giver deres syn på hvordan vi sammen kan leve CO2 neutralt.

Webinar

Tilmeld dig webinaret

Det sociale ansvar og den påtrængende nødvendighed for at reducere CO2-udledningen er enormt. I stigende grad bemærker vi globalt effekten af klimaændringerne. På nuværende tidspunkt udgør indbygget CO2 i produkterne 28% af udledningen i byggebranchen. Ved at ændre tilgangen til byggeprocessen fører vores netværk branchen mod et kulstofneutralt fair og sundt byggeri. Hvordan takler vi denne opgave i hele processen? Hvilke handlinger er taget indtil videre, og hvad står vi stadig overfor? Vi tror, at et CO2 neutralt bygget miljø starter med design.

I dette Live Forward-webinar giver CEO for Green Green Building Council, Cristina Gamboa og kunstner og innovatør, Daan Roosegaarde deres vision om, hvordan man sammen opnår CO2-neutralitet. En udfordrende dialog mellem disse to ”gamechanging” pionerer. Efter at have delt deres personlige historie baseret på deres ekspertise, vil vi gå i dybden med emnet.

Reservér en plads nu

Marmoleum live forward logo

Generel information

Dato: Tirsdag den 29. september 2020
Tidspunkt: 16:00 - 17:15 (CET)
Sted: Online
Tema: A peak into the future of CO2 neutral buildings
Gæster: Christina Gamboa, Daan Roosegaarde
Moderator: Willem Burmanje

Program for webinaret

16:00 Velkomst
16:05 Præsentation, Oplæg v/Cristina Gamboa
16:20 Intermezzo v/Willem Burmanje
16:25 Præsentation, Oplæg v/Daan Roosegaarde
16:40 Dialog og spørgsmål
17:15 Afslutning

Om World Green Building Council

World Green Building Council (WorldGBC) skubber på tilslutningen af bæredygtige bygninger for enhver overalt. Transformering af bygge- og anlægssektoren på tværs af tre strategiske områder - klimaindsats, sundhed og velvære og ressourcer & cirkularitet - vi er et globalt netværk bestående af omkring 70 grønne Green Building councils verden over. Som medlemmer af FNs Global Compact arbejder vi sammen med virksomheder, organisationer og regeringer for at drive ambitionerne i Parisaftalen og FNs globale mål for bæredygtig udvikling. Ved at ændre tilgangen til byggeprocessen fører vores netværk branchen mod et kulstofneutralt, sundt, fair & stærkt byggeri.

Christina Gamboa

Om Studio Roosegaarde

Studio Roosegaarde er en pioner for levedygtigheden i vores fremtidige landskaber. Ren luft, rent vand, ren energi og nu rene rum er vores nye værdier. Som socialt designlaboratorium forbinder den hollandske kunstner og innovatør Daan Roosegaarde med sit team af designere og ingeniører mennesker og teknologi i kunstværker, der forbedrer dagligdagen i bymiljøer, skaber fantasi og bekæmper klimakrise.
Internationalt anerkendte værker inkluderer WATERLICHT (en virtuel oversvømmelse, der viser vandets magt), SMOG-GRATIS PROJEKTER (verdens første, største udendørs luftrenser, som transformerer smog til smykker) SMART HIGHWAY (veje der oplader hele dagen og lyser om natten) og RUMFRIT LAB (visualisering og upcycling af rumaffald). Roosegaardes mantra 'Schoonheid' er et hollandsk ord med to betydninger: 'skønhed', der kommer fra kreativitet; og 'ren', der kommer fra ren luft og ren energi. For Roosegaarde bør dette være en grundlæggende betingelse i dagligdagen.

Daan Roosegaarde

Marmoleum - Live Forward

Følg den oprigtige CO2-neutrale vej

Tiderne ændrer sig og nu, som vi alle ved, ikke altid på en god måde. For i dag er vi nødt til at tænke mere på i morgen, end vi gjorde i går. Det skylder vi vores generation, og vi er nødt til at: overveje hvordan vi spiser, måden vi rejser på, hvordan vi slapper af, arbejder og tænker eller med andre ord: vi er nødt til at ændre den måde, vi lever på .

I løbet af de sidste 125 år har vi været på en inspirerende, Marmoleum-vej. Med ups, downs og de mest fantastiske farver og strukturer. En CO2-neutral vej gennem millioner af bygninger rundt om i verden. En vej, der stadig udfoldes, fordi den ikke har nået den fuldt ud bæredygtige fremtid. Derfor inviterer vi dig til at være med ... Træf et bevidst valg …**

LIVE FORWARD