Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Bæredygtigt samfundsansvar

Forbos bidrag til en positiv udvikling af samfundet rækker længere end til vores egne medarbejdere.

bæredygtighed CSR

Eftersom Forbo er arbejdsgiver i de lande, byer og samfund, hvor vores anlæg og salgskontorer ligger, og tilbyder gulve til først og fremmest offentlige miljøer, såsom skoler, sygehuse og en række arbejdspladser, bidrager vores produkter til en vigtig del af samfundet. Et bæredygtigt samfundsansvar omfatter for os desuden vores samarbejde med alt fra internationale organisationer til lokale foreninger for at kunne bidrage til en positiv udvikling på alle niveauer. Den lokale viden om lokale forhold og en indsigt i behovene er en forudsætning for, at vores CSR-projekt kan gøre den størst mulige nytte. Vi støtter aktuelt en række velgørenhedsprojekter verden over med både produkter, ekspertise og finansielle bidrag. Fokus ligger på små, lokalt initierede projekter og partnerskaber. Nogle eksempler er:

• Polen: Sponsorskab af øjenklinik i Szczecin
• Danmark: Sponsorskab af danmarksmesterskaber for unge lærlinge
• Frankrig: Donationer af gulvbelægning til sygehusene Necker og Trousseaux
• Irland: Sponsorskab af LauraLynn hospice for børn
• Holland: 500 km cykling for Ronald McDonald-huset
• Bangladesh: Øjenlejr, sanitets- og vandprojekt
• Sverige: Sponsorskab sammen med Gothia Cup og Ekumenia-kirken til skoleprojekter i Congo.

Sponsor af Børns Vilkår

Forbo vil være med til at skabe en bedre fremtid. Vores ønsker rækker ud over smukke gulve og miljørigtige mål. Vi vil være med til at give flere mennesker en lysere fremtid.

Derfor støtter Forbo kampen for at give danske børn en tryg barndom uden svigt. Det gør vi ved at sponsere Børns Vilkår, som kæmper for, at intet barn i Danmark svigtes, hverken af barnets nærmeste eller af samfundet.

Et vigtigt redskab er BørneTelefonen, som drives af Børns vilkår. Årligt har de tusindvis af samtaler med børn, som fortæller det, de ikke kan tale med andre om. Det giver Børns vilkår en unik indsigt i børns tanker og problemer; en indsigt, som de handler på. Børn Vilkårs arbejde styrker børns rettigheder og børns tro på sig selv, og sikrer, at alle børn har mindst én, som lytter og hjælper. Børns Vilkår er der for børnene hver dag. Altid.

børns vilkår logo