Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Bæredygtigt gulvsystem

Forbo skaber, fremstiller og sælger gulve med bæredygtighed, funktion og design som nøgleord.

Med vores brede portefølje kan vi tilbyde en komplet gulvløsning, uanset om det er til et helt sygehus eller til et nyt køkkengulv i en privatbolig. Taler vi bæredygtighed, er det en forudsætning at vælge gulv ud fra kravene og en behovsanalyse for at sikre, at man får det rette gulv på det rette sted.

Gulvlægger

Som følge af vores brede sortiment kan vi tilbyde bæredygtige gulvsystemer, hvor f.eks. entrémåtten på et kontor eller en skole stopper op til 94 % af snavsen fra at komme ind i indemiljøet. Dette medfører mindre rengøring og mindre brug af rengøringsmidler, hvilket også giver miljømæssige fordele. For at lette planlægningen af det rette gulv på rette sted, stiller Forbo sit planlægningsværktøj Floor planner - Floorplanner til rådighed til alle kunder og samarbejdspartnere på internettet.

Linoleumrulle gulvlægger

Bæredygtig montering

For at få så bæredygtigt et gulv som muligt, er det vigtigt at sørge for, at man har de rette forudsætninger og at gøre monteringen af gulvet så bæredygtig som muligt. Både hvad angår miljø og slitage. Forbo tilbyder naturligvis et komplet sortiment af højkvalitative lægningsprodukter og værktøjer for at opnå det bedste resultat.
Den lim, der benyttes til lægning, er en vigtig faktor rent miljømæssigt. Her udvikler vi sammen med vores leverandører kontinuerligt systemer, der bygger på ny teknik og nye limtyper, for at forbedre bæredygtigheden i monteringen af vores gulvbelægninger. Netop lim er et fokusområde, hvor vi arbejder hårdt for at hele installationen af vores gulve i dag og i fremtiden skal give så lille en miljøindvirkning som muligt.
Med et komplet sortiment af tilbehørsprodukter og et stadig tættere samarbejde med gulvmontørerne (Forbo Project Partners) sikrer vi i så høj udstrækning som muligt en bæredygtig montering, der holder i længden og endvidere minimerer miljøindvirkningen.