Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Marmoleum, det mest miljøvenlige gulv

Marmoleum, linoleum fra Forbo Flooring Systems, er et CO2 neutralt produkt (fra cradle to gate), som ikke påvirker klimaforandringerne i verden. Det kombinerer økologiske værdier med moderne design og bidrager til en bæredygtig verden.

Træ
CO2 neutral

Forbedr verden, begynd med gulvet

I de sidste par år er der opstået mange naturlige fænomener, som følge af klimaforandringer. Tænk på tørke i store dele af verden, oversvømmelse og ekstremt magtfulde orkaner. Med CO2 neutrale Marmoleum (fra cradle to gate) bidrager Forbo Flooring til et bedre miljø ved at producere et produkt, som ikke har nogen påvirkning på klimaforandringer i verden.

Forbo Marmoleum er den eneste CO2 neutrale (fra cradle to gate) elastiske gulvbelægning og det bedste valg til ethvert bæredygtigt miljø. Ved at bruge holdbare materialer i dit hjem, på kontoret, i skolen, toget, på hospitaler eller i detailbutikken kan du også bidrage til et bedre miljø!

Første CO2 neutrale (fra cradle to gate) elastiske gulvbelægning i verden

Linoleum er et produkt fremstillet af naturmaterialer fra planter og træer, som vokser og fornyr sig på blot et par år. Som linolie udvundet af hørfrø, fibre fra jute-plantens stængler, harpiks fra fyrretræer og recirkulerede træspåner fra kontrollerede bæredygtige skovbrug og kalk og pigment.
Fremstilling af linoleum er en kunst, som ikke kan læres på fagskoler eller erhvervsuddannelser.
Processen med at fastlægge den rigtige blanding af ingredienser, give råmaterialerne den rette tid til at modne og vælge den rette temperatur og det rette tryk er færdigheder, som Forbo mestrer.

Linoleum er et carbon dioxide (CO2) neutralt produkt, fordi de naturlige råmaterialer som høstet jute, hør og træ optager store mængder carbon dioxide og CO2 udledningen fra produktionen er lavere.
At være i stand til at producere et CO2 neutralt gulv (fra cradle to gate), som holder over 30 år og samtidig er biologisk nedbrydeligt, er unikt.

Webinar: A Peek into a CO2 neutral Future

Innovator og kunstner, Daan Roosegaarde og administrerende direktør for World Green Building Council, Cristina Gamboa, delte deres inspirerende synspunkter på det første Forbo Flooring Systems internationale webinar med titlen: En vision for en CO2-neutral fremtid. Under webinaret opfordrede de to gæster også til, at ændring skal starte nu og udskydes. Gamboa: "At konstruere en verden, der ødelægger, er ikke længere gyldig."

Få mere at vide om webinaret

100% transparens i EPD'en

For at bevise vores linoleumsprodukts miljøvenlighed bruger Forbo flere vurderinger.
Den første er livscyklusvurdering (LCA), som resulterer i en miljøproduktdeklaration (EPD). Denne deklaration er gennemsigtig og verificeret af tredjepart og er baseret på en teknik til vurdering af miljøpåvirkninger, som er forbundet med alle stadier af et produkts liv fra råvareekstraktion gennnem materialebehandling, fremstilling, distribution, brug, reparation og vedligeholdelse til ultimativ bortskaffelse eller genanvendelse.

Denne teknik tager højde for følgende aspektre: miljøpåvirkning af råvarematerialeudvindelse, energiforbrug og effektivitet, indhold af materialer og kemiske stoffer, emissioner i luft, jord og vand og affaldsproduktion.

Se EPD'er på vores linoleumsprodukter

Marmoleum 2,0 og 2,5 mm EPD
Quality Marks Linoleum

Miljømærker & certificeringer

En følelse af ansvar over for miljøet og kommende generationer er vigtige elementer i vores daglige aktiviteter. Vi arbejder hele tiden på at videreudvikle vores produkter og gøre produktionsprocessen mere klimavenlig.

Vores produkter modtager mange internationale kvalitetsmærker og certificeringer for at være miljøvenlige. Forbo Marmoleum er verdens mest holdbare gulv, bekræfter miljøeksperter.

Læs mere om vores miljøcertificeringer