Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

KRAS & WIN actie

686 actie wielrenner

Forbo Eurocol start met KRAS & WINactie

Op 1 september starten wij met een kras & win actie, waarbij er mooie prijzen zijn te winnen. Gedurende de maanden september, oktober en november 2019 vind je onder de deksel van elke emmer vernieuwde 686 Supercol een KRASLOT. Na het krassen zie je direct of je een prijs gewonnen hebt. Lees hieronder een uitgebreidere uitleg van de actie. Veel succes!

686 krasloten

Werking kras & win actie

Na aankoop van een actie-emmer 686 in de actieperiode, vind je onder de deksel een KRASLOT. Je kan direct zien of je wat gewonnen hebt. Een JBL speaker of een BOL.com-cadeaukaart. Zo ja, maak er met je smartphone een foto van en stuur deze samen met je naam en adresgegevens naar krasenwin.eurocol@forbo.com en wij sturen de prijs z.s.m naar je toe.

Wij geven maar liefst 150 BOL.com-cadeaukaarten weg t.w.v. 50,- en 100 JBL Charge 3 speakers t.w.v. 90,-

De actie loopt van 1 september t/m 31 december 2019.

686 prijzen

Actievoorwaarden

- De actie wordt georganiseerd door Forbo Eurocol Nederland B.V.

- De actie is toegankelijk voor elk persoon van 18 jaar of ouder die in Nederland woont.

- De actie loopt alleen in Nederland.

- De actieperiode van de kras & win actie loopt van 1 september t/m 31 december 2019.

- De actie-emmers 686 zijn te herkennen aan de paarse actiestip met kras & win. Na deze periode is de actie niet meer geldig.

- Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

- Medewerkers van Forbo Eurocol Nederland B.V. zijn uitgesloten van deelname.

- Prijzen worden uitsluitend toegekend aan de prijswinnaars. Prijzen zijn niet overdraagbaar en worden niet in contanten uitgekeerd of omgeruild.

- De persoonsgegevens die in het kader van de kras & win actie worden verkregen, worden uitsluitend voor deze actie gebruikt en niet aan derden verstrekt.

- Forbo Eurocol Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Typefouten voorbehouden.

Verbeterde receptuur

Bereik de top. 686 Supercol nog beter!
Professionele tegelzetters zijn net topsporters, ze willen eruit halen wat erin zit. Zo wil een wielrenner als eerste de top bereiken. Eurocol 686 Supercol is een lijm voor prestatiegerichte tegelzetters die alleen het allerbeste willen.

Presteren doe je met Eurocol
Daarom hebben we onze lijm verbeterd, hij is duurzamer en heeft het certificaat EC 1PLUS gekregen. Hierdoor is hij gezonder om mee te werken en voor de omgeving waarin hij wordt gebruikt. Verbeter je prestaties op een gezonde manier.

• Geurneutraler
• Nog smeuïger
• Verhoogd standvermogen
• Duurzamer door EC 1PLUS
• Geschikt voor BREEAM

Bekijk hier het productinformatieblad.

686 emmer