Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Een gedreven man met een tomeloze energie, dat was René

Ruim 35 jaar werkte René met hart en ziel voor ‘zijn’ merk Eurocol. Dat deed hij eerst op de verkoop binnendienst, waarna hij vele jaren actief was in de buitendienst. Sinds 2000 was hij Sales Manager Tegeltechniek, een rol die hem op het lijf geschreven was.

Rene de Jong

René werd enorm gewaardeerd om wie hij was en om wat hij deed. Om dit te illustreren, halen we enkele citaten aan uit de afscheidsrede van Jochen Schwemmle, algemeen directeur bij Forbo Eurocol. Volgens hem is het succes van Forbo Eurocol niet voorstelbaar zonder René. Ook hij noemt hem ‘Mister Eurocol’, een man die één was met het succes van onze tegelactiviteiten. Hij noemt René een geschenk voor Eurocol en omgekeerd betekende het merk de werkbestemming voor René.

Schwemmle heeft René leren kennen als een gepassioneerde salesman, met de grootst mogelijke inzet en loyaliteit voor het bedrijf. In zijn dagelijks werk waren zijn klanten, collega’s en het salesteam het belangrijkst voor hem. Hij was trots op het merk Eurocol en de producten en technisch bezat hij de competentie als geen ander. René was altijd met een positieve instelling onderweg. Altijd in dienst van klanten en hun tevredenheid. Het maakte René tot een prominent persoon in de markt en in elk opzicht een ambassadeur voor Eurocol.

Volgens Schwemmle voer René op zijn eigen kompas dat hem richting gaf bij het aangaan van de dagelijkse uitdagingen. Hij prijst ook Renés gevoel voor rechtvaardigheid, zijn open en eerlijke manier van handelen en communiceren en zijn pragmatische instelling: ‘just do it.’ René sprak de taal van iedereen op elk niveau. Hiermee was hij een voorbeeld voor zijn collega’s. Hij was ook een echte entrepreneur met een uitgesproken winnaarsmentaliteit. Ook daarmee heeft hij het bedrijf Forbo Eurocol geholpen een pragmatische kijk te houden op de veranderende marktomstandigheden. Tot zover de woorden van Jochem Schwemmle.

Er zal beslist nog veel over René worden gesproken. Zeker is dat zijn overlijden een groot verlies betekent, voor zijn klanten, relaties, collega’s, het bedrijf Forbo Eurocol en voor zijn dierbaren. Als redactieteam van Eurovisie wensen wij allen veel sterkte toe met dit grote gemis.