Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

Forbo Eurocol Nederland B.V., gevestigd in Wormerveer, is onderdeel van Forbo International in Zwitserland en is producent van vloerbedekkingslijmen, tegellijmen, voegproducten en egalisaties voor wand en vloer. Met een eigen productontwikkeling, productie en verkooporganisatie in Wormerveer (130 medewerkers) kunnen we snel inspelen op de wensen van onze afnemers en op veranderingen in de markt binnen ons vakgebied. Kennis, kwaliteit en service zijn belangrijke kenmerken voor onze producten en onze dienstverlening. Mede daarom zijn wij al jaren marktleider.

Binnen ons Salesteam Tegeltechniek is een vacature ontstaan voor een:

Vertegenwoordiger DHZ-markt

De functie
Je bezoekt de DHZ formules door heel Nederland waar ons Eurocol assortiment staat ( o.a. Hornbach, GAMMA, KARWEI, PRAXIS) waar je onze producten etaleert. Je geeft uitleg/training over de Eurocol producten aan de verantwoordelijke mensen binnen de Doe Het Zelf zaken en verzorgt presentaties en demonstraties op locatie.
Het uitwerken van presentatie voorstellen in de beschikbare ruimte behoort ook tot de werkzaamheden.

Als marktleider en A merk in zowel de professionele - & DHZ markt op het gebied van tegellijmen, voegproducten en aanverwante artikelen, waarbij de servicegraad op een hoog niveau staat is er behoefte aan deze functie ontstaan, waarbij de positieve ontwikkelingen binnen de DHZ branche daartoe aanleiding geven.
Het betreft een landelijke dekking van (bijna) alle DHZ organisaties, waarbij er met de Accountmanager DHZ een goede samenwerking zal zijn.

Het profiel
  • Opleiding op mbo niveau, richting bouwkunde,
  • Affiniteit met de Eurocol producten,
  • Goede commerciële en communicatieve vaardigheden, in woord en geschrift,
  • zelfstandig, accuraat en initiatiefrijk,
  • Gemotiveerd en gedreven,
  • Minimaal 3 jaar commerciële (buitendienst) ervaring in de branche.

Wij bieden
Een uitdagende en zelfstandige functie met een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder bijvoorbeeld een vaste 13e maand, pensioenregeling een lease-auto en telefoon + laptop van de zaak.

Wil je meer informatie over de functie, dan kun je contact opnemen met de heer René de Jong, Sales Manager Tegeltechniek, 075 627 16 00 of onze internetsite www.eurocol.com raadplegen.

Interesse?
Als je interesse hebt in deze vacature, stuur dan voor 1 september 2019 een bondige, gemotiveerde sollicitatiebrief met actueel CV naar Forbo Eurocol Nederland BV, afdeling Personeel & Organisatie, t.a.v. mevrouw Lynsey Jak, via: lynsey.jak@forbo.com.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
lynsey.jak@forbo.com