Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

De afdeling
De afdeling Techniek en Opleiding is onderdeel van de Nederlandse Sales en Marketing organisatie. Zij ondersteund relaties, verkoop buiten- en binnendienst, productmanagement en Marketing- communicatie en in voorkomende gevallen ook de internationale Forbo Flooring organisatie. De instructeur is primair verantwoordelijk voor het organiseren en voorbereiden van technische (installatie) trainingen, daarnaast ook voor het praktisch ondersteunen van het marketing team en het verstrekken van technische adviezen aan (in)directe klanten, zodanig dat er een duurzame klanttevredenheid en een optimale dienstverlening aan klanten wordt gerealiseerd.

Instructeur Service & Adviezen

De functie
Als instructeur houd je je met name bezig met trainingen en instructies, inclusief de voorbereiding, eventuele follow up en het beheer van het training- en installatiecentrum (TIC).

De Instructeur richt zich op de volgende aandachtsgebieden, taken & verantwoordelijkheden:
- Ondersteuning in pre- en aftersales activiteiten;
- Overleggen en afspraken maken met interne en externe opdrachtgevers;
- Overdragen van kennis op het gebied van het installeren van linoleum;
- Participeren in (internationale) projectteams;
- Uitvoeren van diverse testen m.b.t. installatie van nieuwe producten of nieuwe installatiemethoden.
- Promotie van zowel Forbo vloerbedekkingen als van het vak stoffeerder;
- Administratieve vaardigheden.

Je rapporteert in deze functie aan de Supervisor Techniek & Opleiding.

Het profiel
- Afgeronde MBO+ opleiding, bij voorkeur in een bouwkundige richting met minimaal 3 jaar ervaring met installeren van vloerbedekking en het geven van instructie en training;
- Hands-on mentaliteit;
- Goede planmatige eigenschappen;
- Ervaring in de omgang met klanten op diverse niveaus binnen een organisatie;
- Goed Nederlands en Engels kunnen spreken en schrijven;
- Kennis van CMS systemen, online applicaties is een pré.

De arbeidsvoorwaarden
Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden in een professionele en inspirerende organisatie, waar met plezier en met respect voor elkaar wordt gewerkt.

De salarisindicatie voor deze functie is € 3.150,00 bruto per maand, volgens cao functiegroep 10 van Forbo Flooring B.V. bij een voltijds dienstverband (38 uur). Daarnaast biedt Forbo uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en zijn er bij goed functioneren mogelijkheden je binnen de afdeling verder te ontwikkelen en door te groeien.

Informatie & sollicitatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ron Gerrets, 075-6477293. Voor vragen omtrent de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Lucia Fijlstra, HR Adviseur, telefoon 075-647 7368.

Jouw sollicitatie zien we graag tegemoet via onderstaande 'Apply'-button.
lucia.fijlstra@forbo.com