Wählen Sie ein Land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

De afdeling
Het Magazijn Gereed Product is het kloppend hart van ons logistieke proces, het centrale distributiecentrum van waaruit onze producten worden geleverd over de hele wereld. Binnen het bedrijf is de afdeling verantwoordelijk voor een efficiënte opslag en distributie van gereed product van onze eigen fabriek, en ook dat van andere Forbo Flooring vestigingen. Vanuit ons semi-automatische logistieke operatie leveren wij een breed scala vloerbedekkingen aan de gehele wereld.

Onze ambitie is om de beste logistieke oplossingen voor onze klanten te bieden zodat, naast onze ijzersterke producten, de klant ook voor Forbo Flooring kiest omdat we de beste service leveren. Doe je mee?

Algemeen Teamleider Logistiek

Als Algemeen Teamleider geef je in een 2-ploegendienst leiding aan 40 medewerkers samen met je collega teamleider. Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt laten verlopen van de dagelijkse operatie en de bijbehorende ondersteunende activiteiten. De werkzaamheden hebben betrekking op de in-, uit-, en opslag van door de productie aangeleverde rollen linoleum en van vloerconcepten van ander vestigingen, orders gereed maken voor verzending en het op tijd beladen van vrachtwagens/containers. Dit betekent onder meer dat je:
 • stuurt op key performance indicators, afgestemd met jouw afdelingsleider;
 • de werkzaamheden plant en indeelt, toeziet op de uitvoering en oplossingen zoekt en implementeert bij voorkomende problemen;
 • met je team continu werkt aan (lean)verbeterprocessen;
 • medewerkers instrueert, opleidt en begeleidt;
 • frequent overlegt met je team en andere afdelingen, zoals Productie, Distributiebeheer, Technisch Onderhoud en P&O.
Het profiel
 • Een afgeronde MBO niveau 4 of HBO opleiding;
 • Aantoonbare leidinggevende ervaring;
 • Je bent slagvaardig en gewend het initiatief te nemen;
 • Je neemt met aanstekend enthousiasme het voortouw in een verbetercultuur waarin veilig werken voorop staat;
 • Denkt vanuit het belang van de klant waarbij, de juiste goederen op het juiste tijdstip van de juiste kwaliteit tot je kernwaarde behoren;
 • Stevige persoonlijkheid, die betrokkenheid combineert met een goed organisatievermogen en een pragmatische instelling;
 • Je vindt het leuk om processen te analyseren en te verbeteren, onder andere gebruik makend van data en technologie;
 • Kennis van MS office en WMS systemen.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een professionele en inspirerende organisatie, waar met plezier wordt gewerkt. Bovendien krijg je volop kansen om je eigen ontwikkeling in je werk en in je loopbaan binnen Forbo Flooring vorm te geven.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met René Smit, Afdelingsleider MGP/MXD/MCS/C&SFF op telefoonnummer 075-647 7582. Voor vragen omtrent de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Lucia Fijlstra van de afdeling Personeel & Organisatie op telefoonnummer 075-647 7368.

We zien je sollicitatie graag tegemoet via onderstaande 'solliciteer'- button.

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.
lucia.fijlstra@forbo.com