국가 선택

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

Forbo Eurocol Nederland B.V. in Wormerveer is een toonaangevend producent en leverancier van bouwtechnische producten voor renovatie en nieuwbouw. Wij hebben ons gespecialiseerd in tegellijmen, voeg- en egalisatiemiddelen en de daarbij behorende hulpmiddelen. Daarnaast fabriceren wij een serie lijmen voor vloerbedekking en wandbekleding. Sinds 1972 is Forbo Eurocol Nederland een zelfstandig onderdeel binnen de internationale Forbo Groep. Onze producten vinden hun toepassing over de hele wereld onder de productnaam Eurocol en onder private label van industrie en groothandel.

Binnen onze Poederfabriek is er een vacature ontstaan voor een fulltime:

Procesoperator Poederfabriek

Afdeling en functie
Binnen het team van de Poederfabriek (momenteel 10 Fte) worden lijmen, voeg- en egalisatiemiddelen in poedervorm geproduceerd. Dit productieproces vereist een nauwkeurige instelling en een precieze werkwijze. Daarnaast worden in nauwe samenwerking met de Productontwikkelaars van R&D (productie)testen uitgevoerd om nieuwe Eurocol producten te ontwikkelen en op de markt te kunnen brengen.
De functie houdt o.a. in:
 • het zelfstandig of in teamverband instellen en bedienen van machines en apparatuur t.b.v. het productieproces.
 • analyseren van processen en doen van verbetervoorstellen.
 • doseren, wegen en storten van grondstoffen en ingrediënten (zeer nauwkeurig)
 • bewaken en opvolgen van goede productievoortgang en de kwaliteit van eindproduct.
 • het bewaken van het goed functioneren van de apparatuur.
Wat bied jij?
De juiste kandidaat beschikt over de volgende achtergrond:
 • Minimaal een afgeronde Vapro A-opleiding.
 • Min. 5 jaar ervaring in een productie omgeving.
 • Analytisch vermogen, accuraat, met oog voor detail.
 • Zelfstandig en toch team-player.
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Bereidheid tot het volgen van opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Flexibele inzetbaarheid.

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke afwisselende baan in een hecht team. We kennen goede arbeidsvoorwaarden en ruime mogelijkheden tot verdere ontplooiing.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Frans Nijhuis, Manager Supply Chain en Operations, bereikbaar via 075 – 627 16 00, of raadpleeg onze website www.eurocol.com.

Interesse gewekt? Stuur dan vóór 15 oktober 2017 een bondige, gemotiveerde, sollicitatiebrief met een actueel CV naar Forbo Eurocol Nederland BV, t.a.v. afdeling P&O, Postbus 130, 1520 AC Wormerveer of mail naar hr.eurocol@forbo.com.
hr.eurocol@forbo.com