Seleccione su país

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Affärsområde Flooring Systems erbjuder ett brett och attraktivt produktsortiment av miljövänlig Linoleum, högklassiga vinylgolv, entréslussystem, textilplattor, nålfiltsmattor liksom Flotex, det tvättbara textilgolvet. Tack vare sina utmärkta användaregenskaper och deras tilltalande design är dessa golv ett förstaval för offentliga byggnader, varuhus, sjukhus och hälsovårdsinrättningar, för skolor, bibliotek, kontor, fritidscentra, hotell, restauranger och caféer, liksom för användning i bostäder.
Med en marknadsandel på över 65 % är Forbo den globalt världsledande tillverkaren av Linoleum. Under varumärket Eurocol erbjuder Flooring Systems dessutom färdiga lim för läggning av golv och klinkers samt nivellerings- och avjämningsmassor för byggindustrin.

Vill du utvecklas med oss på den svenska golvmarknaden?
Forbo Flooring söker dig som med lust och energi vill sälja våra högkvalitativa golvprodukter på den svenska marknaden.
Vi erbjuder ett rörligt och intensivt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer in i en aktiv försäljningsorganisation med ett mycket starkt produktsortiment och vi ger dig ett av golvmarknadens bästa marknadsstöd.

Projektsäljare Stockholm

Som projektsäljare ansvarar du för såväl befintliga som nya infokunder inom distriktet. Det innebär att bearbeta, föreslå produkter och totala golvlösningar för arkitekter, fastighetsägare och byggföretag. Du har stort ansvar för projektbearbetningen i hela regionen, från att identifiera affärer och projekt fram till färdig lösning.

Ditt huvudsakliga arbetsområde är Storstockholm och du utgår från vårt försäljningskontor i Stockholm/Årsta.
Du rapporterar direkt till ansvarig regionchef.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av framgångsrikt och kvalificerat försäljningsarbete. Vi värdesätter om du har någon form av marknadsekonomisk eller byggteknisk utbildning. Kunskap om och ett upparbetat kontaktnät gentemot fastighetsägare och arkitekter är önskvärt. Du har ett allmänt intresse för teknik och pro-dukter och en förmåga att förmedla dess fördelar. Vidare är det önskvärt att du är van vid att använda CRM-system som en del av ditt säljarbete och du är en duktig användare av Office-paketet. Du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl på svenska.

Du är en stabil person som inger förtroende, har stark drivkraft, vinnarinstinkt och en vilja att göra affärer och du drivs av att finna lösningar.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i en framåtriktad organisation med stort försäljningsfokus. Vi fokuserar också på miljö och hållbarhet – vi älskar hållbara golv! Du får möjlighet att samarbeta med kunniga och trevliga kollegor både i Sverige och internationellt.

Vill du veta mer?
Har du frågor är du välkommen att ringa regionchefen Martin Parkstam, tel 0735-201089.

Välkommen med din ansökan till job.sweden@forbo.com. Urval och intervjuer sker löpande.

job.sweden@forbo.com