选择你的国家

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Affärsområde Flooring Systems erbjuder ett brett och attraktivt produktsortiment av miljövänlig Linoleum, högklassiga vinylgolv, entréslussystem, textilplattor, nålfiltsmattor liksom Flotex, det tvättbara textilgolvet. Tack vare sina utmärkta användaregenskaper och deras tilltalande design är dessa golv ett förstaval för offentliga byggnader, varuhus, sjukhus och hälsovårdsinrättningar, för skolor, bibliotek, kontor, fritidscentra, hotell, restauranger och caféer, liksom för användning i bostäder.
Med en marknadsandel på över 65 % är Forbo den globalt världsledande tillverkaren av Linoleum. Under varumärket Eurocol erbjuder Flooring Systems dessutom färdiga lim för läggning av golv och klinkers samt nivellerings- och avjämningsmassor för byggindustrin.

Vill du utvecklas med oss på den svenska golvmarknaden?
Forbo Flooring söker dig som med lust och energi vill sälja våra högkvalitativa golvprodukter på den svenska marknaden.
Vi erbjuder dig ett rörligt och intensivt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer in i en aktiv försäljningsorganisation med ett mycket starkt produktsortiment och vi ger dig ett av golvmarknadens bästa marknadsstöd.

Distriktsäljare Uppsala

Som distriktsäljare har du eget kundansvar för såväl befintliga som nya köpande kunder, d v s golventreprenörer inom distriktet. Du kommer också att bearbeta arkitekter, fastighetsägare, byggföretag och återförsäljare, vilket innebär att föreslå produkter och totala golvlösningar för dessa. Du är ansvarig för hela säljprocessen från att identifiera nya affärer till att offerera och hålla i projekt mot kund fram till färdig lösning.

Ditt huvudsakliga arbetsområde är Uppsala, Enköping och Västerås med omnejd samt delar av Roslagen. Vi ser gärna att du bor i eller i närheten av Uppsala. Du kommer att utgå från hemmen men tillhöra vår östra region med försäljningskontor i Stockholm/Årsta. Du rapporterar direkt till ansvarig regionchef.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av framgångsrikt och kvalificerat försäljningsarbete. Vi värdesätter om du har någon form av marknadsekonomisk eller byggteknisk utbildning. Du har ett allmänt intresse för teknik och produkter och en förmåga att förmedla dess fördelar. Vidare är det önskvärt att du är van vid att använda CRM-system som en del av ditt säljarbete och du är en duktig användare av Office-paketet. Du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl på svenska.

Du är en stabil person som inger förtroende, har stark drivkraft, vinnarinstinkt och en vilja att göra affärer och du drivs av att finna lösningar.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i en framåtriktad organisation med stort försäljningsfokus. Vi brinner för miljö och hållbarhet – vi älskar hållbara golv! Du får möjlighet att samarbeta med kunniga och trevliga kollegor både i Sverige och internationellt.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marie Gummerus på 070 657 80 74.

Gör din ansökan här.

Urval och intervjuer sker löpande.

job.sweden@forbo.com