选择你的国家

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

De afdeling
De afdeling Distributiebeheer maakt deel uit van onze logistieke organisatie en wij zijn verantwoordelijk voor de uitgaande goederenstroom alsmede het beheer van de voorraad gereed product. De afdeling telt 10 medewerkers en wij zijn in verband met groei op zoek naar de medewerker die samen met het team de groei ambities werkelijkheid maakt.

Distributieplanner Export

De functie
Als Distributieplanner ben je verantwoordelijk voor de planning en beheersing van de in- en uitgaande goederenstroom. De Distributieplanner Export is verantwoordelijk voor het plannen en begeleiden van import- en exportzendingen. Daarbij spelen het invullen en het administratief beheer van vrachtdocumenten, en dan voornamelijk de douanedocumenten, een belangrijke rol.

De hoofdtaken van deze functie zijn:
- Het verzorgen van import- en exportdocumenten volgens vastgestelde procedures;
- Verzorgen van optimale workload planning;
- Het voeren van import- en exportadministratie;
- Het uitvoeren van diverse voorkomende werkzaamheden, zoals instructie verzorgen aan transporteurs en het mede opstellen van nieuwe procedures, ook in het kader van (kwaliteits-) zorgsystemen.

In deze functie heb je uiteenlopende contacten, zowel binnen als buiten het bedrijf, met onder andere klanten, transporteurs en de afdeling Customer Support. Verder werk je samen met collega’s binnen de afdeling en rapporteer je aan de afdelingsleider Distributiebeheer.

Het functieprofiel
Voor een succesvolle functievervulling, beschik je over de volgende kwalificaties:
- Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO-niveau en hebt minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie;
- Je kunt goed overweg met Microsoft Office (Word, Excel Outlook);
- Ervaring met SAP/R3 strekt tot aanbeveling;
- Ervaring met douane processen is een pré;
- Je bent proactief, zelfstandig, hebt een pragmatische en klantgerichte instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden;
- Je hebt ambitie om jezelf te ontwikkelen en met het team beter te worden;
- Het volgen van opleidingen in jouw vakgebied vind jij vanzelfsprekend;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel geschreven als verbaal, Duits is een voordeel;
- Kennis en ervaring met Lean/continue verbeteren is een pré;
- Leidinggevende ervaring is een pré.

De arbeidsvoorwaarden
Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden in een professionele en inspirerende organisatie, waar met plezier en met respect voor elkaar wordt gewerkt.

Deze functie is ingedeeld in functiegroep 10 van de cao van Forbo Flooring B.V.
Daarnaast biedt Forbo uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en zijn er bij goed functioneren mogelijkheden je binnen de afdeling verder te ontwikkelen en door te groeien.

Informatie & sollicitatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marco Reijnders, Afdelingsleider Distributiebeheer, telefoon 075-647 7583. Voor vragen omtrent de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Lucia Fijlstra, HR Adviseur, telefoon 075-647 7368.

Graag ontvangen wij jouw sollicitatie digitaal via onderstaande 'Apply'-button.

lucia.fijlstra@forbo.com